Για το αν έχει βοηθηθεί από ανθρώπους του επαγγελματικού της χώρου μίλησε η Αλεξάνδρα Παντελάκη.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της, αναφέρθηκε επίσης στη φιλία της με τον Λευτέρη Βογιατζή και τον Σταμάτη Κραουνάκη και πόσο δύσκολα κομμάτια ήταν οι συνεργασίες μαζί τους.

Έχεις βοηθηθεί από ανθρώπους του επαγγελματικού σου χώρου;

«Δεν θα το έλεγα, κυρίως όχι από φίλους και από παρέες, γιατί συμβαίνει να βάζουν την παρέα τους. Πιο πολύ βοηθήθηκα από ανθρώπους που με εκτιμούσαν και με πήραν στη δουλειά, ενώ δεν ήμασταν... κολλητάρια και μπορώ να πω ότι είναι πιο ισότιμη η σχέση. Όταν είσαι μέρα-νύχτα με τον άλλο, η συνεργασία με τη φιλία... κάτι δεν πάει καλά. Αυτό μου συνέβη με τον Βογιατζή, που ήμασταν κολλητοί από την ηλικία των 20 χρονών και ξαφνικά, όταν με σκηνοθέτησε, είδα μπροστά μου ένα θηρίο. «Εδώ είναι σκηνή, ξεχνάς ό,τι ξέρεις», αυτό μου είπε.

- Χάλασε η σχέση σας μετά από αυτό;

«Στη σκηνή επάνω τον φοβόμουν πάρα πολύ, δεν μπορώ να στο περιγράψω. Εκτός σκηνής κανονικά, ήταν ο Λευτέρης που ήξερα. Δύσκολα κομμάτια ήταν η συνεργασία μου μαζί του, όπως και η συνεργασία μου με τον Σταμάτη Κραουνάκη, που ήταν κολλητός φίλος μου. Η φιλία δεν με βοηθάει, δεν ευνοεί. Στη ζωή μου το δύσκολο κομμάτι ήταν όταν ήμουν 25 χρονών «έχασα» τη μητέρα μου και το «έφαγα» μόνη μου, καθώς δεν είχα αδέλφια. Έμεινα μόνη με τον πατέρα μου, με τον οποίο δεν είχα και την καλύτερη σχέση.

Έπαθε Αλτσχάιμερ και για δύο χρόνια έχασα τον κόσμο, διότι είχα ένα «μωρό» μέσα στο σπίτι. Όλη αυτή η ευθύνη, επειδή δεν είχα άλλον άνθρωπο, έπεφτε σ' εμένα. Στο σπίτι μου δεν είμαι καλή στην κουζίνα, είμαι καλή στα άλλα δωμάτια και κυρίως είμαι καλή εκτός σπιτιού. Δεν μαγειρεύω, αυτό το έχει αναλάβει ο άντρας μου, γιατί γουστάρει, όχι γιατί του το επέβαλα εγώ. Κάνω όμως κοκτέιλ, που είναι τα καλύτερα της Αθήνας», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.