Από την στιγμή που στους δήμους της Αχαΐας δεν γίνονται Exit Polls, είναι αναγκαίο να περιμένουμε τα πρώτα αποτελέσματα για να δούμε ποιοι είναι αυτοί που προηγούνται. 

Ωστόσο, οι δημοσκοπήσεις που είχαν γίνει από τέσσερις διαφορετικές εταιρείες που ανήκουν στον Σύνδεσμο Εταιρειών Δημοσκόπησης και Έρευνας, δημοσκοπήσεις που είχαν ζητήσει από τα κομματικά επιτελεία και είχαν μείνει κρυφές, προκειμένου να μην επηρεάσουν την κοινή γνώμη, έβγαζαν ορισμένα συμπεράσματα. 

Σύμφωνα με αυτές τις δημοσκοπήσεις ο Κώστας Πελετίδης προηγούνταν με μεγάλο ποσοστό, καταγράφοντας ένα 40% με 42%. Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις αυτές η διαφορά ήταν αρκετά μεγάλη από τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο που ήταν δεύτερος, τρίτος ο Νίκος Παπαδημάτος και ακολουθούσαν οι υπόλοιποι ο Γιώργος Ρώρος, ο Νίκος Νικολόπουλος, ο Πέτρος Ψωμάς και ο Νίκος Τζανάκος. 

Οι ίδιες δημοσκοπήσεις έδειχναν για την Περιφέρεια ένα δίπολο μεταξύ του Απόστολου Κατσιφάρα και του Νεκτάριου Φαρμάκη, με τον Κώστα Σπηλιόπουλο να συγκεντρώνει ένα ποσοστό του 10% και τέταρτος ο Καραθανασόπουλος με 5 - 6%.