Μία από τις καινούργιες σειρές που βρίσκονται στα σκαριά ενό­ψει της τηλεοπτικής σεζόν 2019-2020 είναι η ελληνική μεταφορά του ερωτικού θρίλερ «Love after Love» σε σενάριο Παναγιώτη Ιωσηφέλη και σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου, για λογαριασμό του Alpha.

Μάλιστα, ο πρώτος ηθοποιός που έκλεισε να πρωταγωνιστήσει στη συγκεκριμένη δουλειά, είναι ο Αντώνης Καρυστινός, ενώ παράλληλα γίνονται κρούσεις και σε άλλους ηθοποιούς για να ενταχθούν στο πρωταγωνιστικό καστ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου περιοδικού πρόταση δέχτηκε ο Θανάσης Ευθυμιάδης για να επιστρέψει στα τηλεοπτικά πράγματα, ύστερα από πολύχρονη απουσία, αλλά η απάντηση ήταν αρνητική.

Η εν λόγω σειρά προορίζεται για την prime time ζώνη και, σύμφωνα με τον πρώτο προγραμματισμό, θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα.

Ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του μιλώντας για την αποχή του από την τηλεόραση είχε πει:

«Συνειδητά απέχω από την τηλεόραση, ενώ μου έχουν γίνει προτάσεις. Έχω ζήσει τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης με τα χρυσά λεφτά, οπότε τώρα δεν… Θέλω να κρατήσω αυτή την ωραία ανάμνηση από την τηλεόραση και αυτό είναι για εμένα επιλογή οικογενειακή για να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στην οικογένειά μου, στη γυναίκα μου στις κόρες μου…»