Της ουράς και της ταλαιπωρίας γίνεται στα εκλογικά τμήματα της Πάτρας και το γεγονός αυτό ανάγκασε αρκετούς ψηφοφόρους να πάνε με... δόσεις για να ασκήσουν το εκλογικό τους καθήκον. 

Το πρωί ορισμένοι ψήφισαν δημοτικές και διαμερισματικές στην αίθουσα Α' του εκλογικού τους τμήματος, ενώ το απόγευμα περιφερειακές και ευρωεκλογές στην αίθουσα Β' πάντα του ίδιου εκλογικού τους τμήματος. 

Οι μεγαλύτερες ουρές όμως παρατηρήθηκαν στην αίθουσα Α' του κάθε εκλογικού τμήματος. Ξέρετε γιατί; Το κακό οφειλόταν στις ευρωεκλογές. Βλέπετε, στις ευρωεκλογές υπήρχαν 40 ψηφοδέλτια, χωρίς σε αυτά να περιλαμβάνεται το "λευκό".

Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και σε όσα εκλογικά τμήματα υπήρχαν εφορευτικές επιτροπές, ήταν αναγκασμένοι κάθε φορά να συγκεντρώνουν 40 χαρτιά για να τα δώσουν στους πολίτες για να ψηφίσουν. 

Αυτό έπαιρνε κάποιον χρόνο. Βέβαια από ένα σημείο και μετά οι πολίτες ξεκίνησαν να παίρνουν μόνοι τους τα ψηφοδέλτια για να διευκολύνουν την όλη διαδικασία. Κάτι που κανονικά δεν θα έπρεπε να γίνεται. Όμως τέτοιες ώρες τέτοια λόγια...