Έγκυος στο δεύτερο παιδί της, αφοσιωμένη μανούλα για τον ενός έτους γιο της... Τι άλλο να ζητήσει από τη ζωή η Δούκισσα Νομικού;

Η όμορφη παρουσιάστρια, μετά την απόφασή της να θέσει ως πρώτη προτεραιότητά της την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και να αφήσει για λίγο την καριέρα της στην τηλεόραση, αυτόν τον καιρό έχει αφοσιωθεί στον γιο της Σάββα ο οποίος τον περασμένο Μάρτιο έκλεισε τον πρώτο χρόνο ζωής του.

Η γλυκιά μανούλα μάλιστα, μετά το Πάσχα, αποφάσισε να μην επιστρέψει στην Αθήνα αλλά να παραμείνει για λίγες ακόμα ημέρες στην αγαπημένη της Μύκονο όπου η οικογένεια του συζύγου της διαθέτει εξοχική κατοικία. Εκεί λοιπόν ηρέμησε, χαλάρωσε και αφοσιώθηκε στον γιο της. Ούσα έγκυος και μάλιστα στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, η Δούκισσα δείχνε να έχει ηρεμήσει αρκετά και τώρα απλά απολαμβάνει τον χρόνο που περνάει με τον μικρό ο οποίος βέβαια από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο, της άλλαξε όλη της τη ζωή.

Η μεγάλη της αγάπη είναι η θάλασσα και προσπαθεί να τη μεταδώσει και στον μικρό Σάββα, χωρίς, βέβαια, πολλή προσπάθεια αφού και εκείνος δείχνει να απολαμβάνει τα παιχνίδια στην ακροθαλασσιά. Μάλιστα, η παρουσιάστρια ανέβασε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία τους από μία βόλτα τους στη θάλασσα με τον μικρό Σάββα, ξυπόλητο και χαρούμενο να το καταδιασκεδάζει.
Δείτε παρακάτω την τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram...