Ένα από τα πρόσωπα των εκλογών που όργωσε από το πρωί της Κυριακής τα εκλογικά κέντρα της Πάτρας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος. 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήγε σε αρκετά εκλογικά τμήματα του κέντρου και των συνοικιών και άκουσε τα παράπονα των πολιτών για αυτή την εκλογική διαδικασία και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν. Μάλιστα, συνομίλησε με κόσμο, ενώ πήγε ο ίδιος στο εσωτερικό των αιθουσών των εκλογικών τμημάτων για να δει από κοντά τα προβλήματα που υπήρχαν. 

Το κυριότερο από αυτά ήταν ότι τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών δεν είχαν ανταποκριθεί στο κάλεσμα, ενώ άλλοι πολίτες δεν γνώριζαν τον τρόπο που διαχωρίστηκαν το καθένα από τα εκλογικά τμήματα σε δύο μέρη. Την ευθύνη βέβαια για την οργάνωση της εκλογικής αυτής διαδικασίας, με αυτόν τον τρόπο την έχει φυσικά το υπουργείο Εσωτερικών. 

Πάντως, ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνομίλησε με τους δικαστικούς αντιπροσώπους και τους γραμματείς τους, ενώ τους ευχήθηκε καλό κουράγιο, κάτι που θα τους χρειαστεί, με δεδομένο ότι μετά το τέλος της εκλογικής διαδικασίας έχουν μπροστά τους και την καταμέτρηση των ψήφων.