Απαράδεκτη εικόνα παρουσίαζε σήμερα το πρωί το εκλογικό κέντρο Ελεκίστρας Πατρών καθώς υπήρχε μόνο μια είσοδος για τους ψηφοφόρους από τις σκάλες της ανατολικής πλευράς του κτιρίου "Οίκοθεν" χωρίς να υπάρχει μέριμνα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Σύμφωνα με αναγνώστρια του Patrasevents.gr είναι απορίας άξιο γιατί οι αρμόδιοι δεν φρόντισαν εγκαίρως να έχει ανοιχτεί η πόρτα εισόδου από τον προαύλιο χώρο του γειτονικού ναού στη δυτική πλευρά του εκλογικού κέντρου και τα άτομα με περιορισμένη κινητικότητα να είχαν πρόσβαση στα εκλογικά τμήματα από τις ράμπες που φτιάχτηκαν εκεί για την εξυπηρέτησή τους.

"Η έλλειψη σεβασμού απέναντι στα ΑΜΕΑ είναι δείγμα έλλειψης πολιτισμού και είναι λυπηρό το γεγονός ότι κάποιοι παράγοντες μονίμως αδιάφοροι απέναντι στις ανάγκες αυτών των ευπαθών συμπολιτών μας μένουν στο απυρόβλητο. Σε κάθε περίπτωση, όταν γίνονται στον ίδιο χώρο τα θερινά πανηγύρια στην Ελεκίστρα, οι δυτικές θύρες είναι πάντα ανοιχτές και οι ράμπες προσβάσιμες σε όλους, μόνο για την εκλογική διαδικασία προφανώς δεν ίσχυαν οι ίδιοι όροι" επισημαίνει χαρακτηριστικά.