Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Η σημερινή αστρολογική όψη σου δημιουργεί δυσάρεστες συναισθηματικές συνθήκες, χωρίς να συνειδητοποιείς τις αίτιες τους. Πριν εκραγείς με υπερβολές προς λάθος κατευθύνσεις, δώσε διέξοδο στα νεύρα σου σε ανώδυνες και για σένα και τους άλλους, ξοδεύοντας την ενέργεια σου σε αθλητικές σωματικές δραστηριότητες, ώστε να μην διακινδυνεύσεις την σχέση με το ταίρι σου ή άλλες σχέσεις, είτε προσωπικές, είτε επαγγελματικές, που θα είναι ακόμη πιο σημαντικές για σένα. Αν είσαι μονός/η η μέρα ευνοεί αισθηματικές επανασυνδέσεις.

Ταύρος

Εσύ ανασυντάσσεις τις δυνάμεις σου, γενικά ανασυγκροτείσαι, οπότε θα βρεθείς στο επίκεντρο της προσοχής. Μην υποκύψεις στις παρορμήσεις σου για εκνευρισμό, γιατί μπορεί κατά λάθος ο στόχος να συμβεί να είναι αυτοί που δεν πρέπει, ακόμη και το ταίρι σου. Αν πάλι δεν έχεις ταίρι, κάτι καινούργιο θα σε βάλει ξανά στο παιχνίδι.

Δίδυμοι

Η επικοινωνιακή σου ικανότητα φέρνει και την ανταπόδοση της, γιατί με το να έχεις μεγάλο κύκλο γνωριμιών, κάποιοι επικοινωνούν με σένα και σε συμβουλεύονται. Τα ταίρι σου πιθανόν να σε ξαφνιάσει και καλλίτερα να έχεις προετοιμαστεί. Αν πάλι δεν έχεις ταίρι, μια νέα γνωριμία θα ταράξει τα νερά. Θα αναζητήσεις μια ανάπαυλα ηρεμίας μετά από τις κοπιαστικές δραστηριότητες.

Καρκίνος 

Η σημερινή αστρολογική όψη σε αποθαρρύνει από το να κάνεις ουτοπικούς σχεδιασμούς για το επαγγελματικό σου μέλλον, διότι η μέρα μπορεί να σου φέρει αναποδιές. Χαλιναγώγησε τα νεύρα σου προς το ταίρι σου, και προτίμησε μια καλόπιστη συνεννόηση. Αν δεν έχεις ταίρι μια γνωριμία έρχεται από το πουθενά. Η μέρα θα σου φτιάξει με την βοήθεια του φιλικού σου περιβάλλοντος την διάθεση, που θα έχει θετικό αντίκτυπο σε όλους τους τομείς σου, προσωπικό και επαγγελματικό.

Λέων

Η σημερινή αστρολογική όψη σου δημιουργεί διάθεση απόδρασης και σου δίνει τις δυνατότητες για ξεκούραση, έστω και για λίγο, ώστε να αλλάξεις παραστάσεις και να ανανεωθείς. Σ’ αυτό βρίσκεις σύμμαχο και το ταίρι σου. Ίσως προκύψει κάτι στον εργασιακό σου χώρο, αλλά που θα αντεπεξέλθεις με επιτυχία. Ίσως αυτό να είναι η αφορμή αν είσαι μονός/η να σκεφθείς σύνδεση με κάποιον/α από εκεί.

Παρθένος

Η σημερινή αστρολογική όψη, σε κάνει να σκέπτεσαι αυτά που θα ήθελες αλλά δεν κατόρθωσες να πετύχεις ή να αποκτήσεις. Υπάρχουν προοπτικές να εξοκείλεις με το ταίρι σου ή αν δεν έχεις, κάποια νέα γνωριμία θα εξελιχθεί απρόοπτα. Η σημερινή μέρα θα σε αποφορτίσει και θα σε γαληνέψει.

Ζυγός

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σου ρίξει τα πέπλα για να αντιληφθείς με έκπληξη, τι συμβαίνει σε συνεργασίες και σχέσεις. Αν πάλι έχεις διάθεση για ¨αταξίες¨ , καλλίτερα να τις αποφύγεις ή έστω, να προσέξεις πολύ και να προφυλαχτείς, γιατί οι αποκαλύψεις καραδοκούν γενικά, ενώ αν δεν είσαι σε σχέση, κάτι νέο από το πουθενά θα αλλάξει την κοσμοθεωρία και αυτά που θεωρείς κατεστημένα σε πολλά. Την ιδία προσοχή πρέπει να δείξεις και σε συνεργασίες που θα σου προταθούν ή νέες συμφωνίες, τις όποιες καλλίτερα να αναβάλλεις για όταν οι συνθήκες τις ευνοούν.

Σκορπιός

Η πλήξη που σου δημιουργεί η καθημερινότητα, σε κάνει να ψάχνεις να βρεις τρόπους να την αλλάξεις. Γίνεσαι νευρικός και εύθικτος, με αποτέλεσμα η συμπεριφορά σου να βαραίνει τους πάντες και ιδίως το ταίρι σου. Μην καταφεύγεις σε ακραίες επιθυμίες, γιατι η μέρα, μπορεί να τις πραγματοποιήσει. Από το μεσημέρι, αυτό που ευχήθηκες χωρίς να το πολυσκεφτείς, θα σου φέρει ταίρι και άτομα από το φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον σου με όσα προβλήματα ο καθένας σου δημιουργεί. Αν δεν έχεις ταίρι, έρχονται και τα απρόοπτα!

Τοξότης

Σήμερα έχεις τις προϋποθέσεις να νοιώθεις ευχαριστημένος. Η ενεργητικότητα που σου χαρίζει η σημερινή μέρα, σε κάνει να θέλεις να νοιώσεις την ανανέωση με το να γνωρίσεις κάποιο νέο σπορ που θα σου προτείνει το ταίρι σου, αν πάλι δεν έχεις, νέα γνωριμία θα σε κινητοποιήσει. Από το μεσημέρι και μετά, θέλεις, δεν θέλεις πρέπει να ασχοληθείς και με τις πεζές και άμεσες υποχρεώσεις σου.

Αιγόκερως

Όλη η προσοχή και η φροντίδα σου θα στρέφονται αποκλειστικά, σε οικογενειακά θεματα, όπως και σπιτιού. Αντιμετώπισε τα χωρίς να αναμίξεις το ταίρι σου, για να μην έχουν δυσμενή επίδραση στη σχέση σας. Σου φέρνει στην επιφάνεια η σημερινή μέρα απρόοπτα έξοδα και ζημιές που σε αιφνιδιάζουν και σου αδειάζουν το πορτοφόλι. Η μέρα από το μεσημέρι και μετά θα σε ανακουφίσει στρέφοντας σε σ’ αυτά που επιθυμείς, όπως σε μια νέα γνωριμία που αν δεν έχεις ταίρι, θα θέλεις να γίνει το επόμενο.

Υδροχόος

Πολλή κίνηση σε επικοινωνιακό επίπεδο, επαφές και τηλεφωνήματα με κάθε είδους φίλους και γνωστούς, είναι πολύ πιθανά σήμερα. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας σου τεντώνουν τα νεύρα, βάζοντας σε κίνδυνο τις σχέσεις σου, ιδίως με το ταίρι σου. Όμως πρέπει η νευρικότητα και η επιθετικότητα σου να καταλαγιάσουν για να έχεις την νηφαλιότητα και την ψυχραιμία να αντιμετωπίσεις τα όσα οικογενειακά θέματα σου φέρει η μέρα.

Ιχθύς

Πιθανόν να αντιμετωπίσεις απρόοπτα στον οικονομικό τομέα, και προς τα πάνω, και προς τα κάτω. Αν παρουσιαστούν έξοδα που θα σε αιφνιδιάσουν, πρέπει να έχεις εξασφαλίσει απόθεμα χρημάτων για να τα αντιμετωπίσεις. Αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό και εχει αντίκτυπο στο ταίρι σου που θα του τον μεταδώσεις. Γίνεσαι φιλοσυγγενής και σου έρχεται η επιθυμία να βρεθείς με τους αγαπημένους σου. Αν δεν έχεις σχέση, ίσως γνωρίσεις κάποιον/α σήμερα.

Πηγή: loveletters.gr