Μια 18χρονη κοπέλα, κόρη τραγουδίστριας από την Δυτική Ελλάδα, έχει μπλέξει σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν την οικογένεια της στα δίχτυα της πορνείας. 

Η κοπέλα αυτή μεγαλώνει μαζί με την μητέρα τους, χωρίς πατέρα, εδώ και αρκετά χρόνια. Η μητέρα αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και με δυσκολία μεγάλωνε τα προηγούμενα χρόνια την κόρη της, έχοντας τη στήριξη της γειτονιάς και των φίλων της οικογένειας που βοηθούσαν ακόμα και στην εξασφάλιση του φαγητού. 

Το κορίτσι που μεγάλωνε με τη μητέρα της ήταν σεμνό, κλειστό στον χαρακτήρα του και εσωστρεφής. Ωστόσο, όλα αυτά άλλαξαν από ένα σημείο και μετά, με την κοπέλα να ντύνεται προκλητικά, πιο σέξι και να τονίζει τα δυνατά της σημεία στην εξωτερική της εμφάνιση.

Παράλληλα, ξεκίνησε να βγαίνει κάθε βράδυ και γενικότερα μια σειρά από αλλαγές στην συμπεριφορά της που παραξένεψαν τους γείτονες που ήταν πάνω - κατά πάνω στο κορίτσι, ξέροντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την οικογένεια της. 

Κάποιοι από αυτούς προσπαθώντας να λύσουν το μυστήριο, την ακολούθησαν ορισμένα βράδια και είδαν ότι η κοπέλα έμπαινε σε διάφορα πολυτελή αυτοκίνητα, με αρκετά μεγαλύτερους από αυτήν κυρίους που την περίμεναν, έχοντας προφανώς κανονίσει μαζί τους ραντεβού. Δεν άργησαν να καταλάβουν τι συμβαίνει. 

Προσπάθησαν να ειδοποιήσουν την μάνα, αλλά αυτή δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται. Η κοπέλα συνεχίζει τις συναντήσεις της, κάνει παρέα με ευκατάστατους και πλούσιος κυρίους, ενώ φέρεται να έχει μπλέξει για τα καλά στα δίχτυα της πορνείας, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.