Η Ένωση κατευθύνθηκε στην Ιβηρική για την αντικατάσταση του Μανόλο Χιμένεθ και το φαβορί αποτελεί ο 47χρονος Πορτογάλος τεχνικός Μιγκέλ Καρντόσο, με τον οποίο απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal.

Η ΑΕΚ είχε κάνει την απαραίτητη προεργασία όλες τις προηγούμενες μέρες, με τον ίδιο τον Καρντόσο μάλιστα να έρχεται στην Αθήνα και να συναντά τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τους ανθρώπους της ΑΕΚ, στους οποίους παρουσίασε τον τρόπο δουλειάς του και το πλάνο του για την ομάδα.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, και το οποίο μάλιστα έκανε θετική εντύπωση στην ΑΕΚ, είναι το γεγονός ότι ο Καρντόσο είχε απόλυτη γνώση της ΑΕΚ, έχοντας μελετήσει αναλυτικά την ομάδα, το τι χρειάζεται να αλλάξει, τις ενισχύσεις που απαιτούνται.

Με λίγα λόγια ήταν απόλυτα προετοιμασμένος, ενώ οι συζητήσεις για το οικονομικό ξεκίνησαν αφού πρώτα ανέλυσε τη φιλοσοφία και τους στόχους του.

Φυσικά, η περίπτωση του Καρντόσο δεν είναι ακόμα οριστική από τη στιγμή που δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές. Και μέχρι να συμβεί αυτό κανένα deal δεν πρέπει να θεωρείται ολοκληρωμένο.

Εκτός από τον πρώην τεχνικό της Θέλτα, έχουν δουλευτεί από την ΑΕΚ και άλλες δύο περιπτώσεις από την Ιβηρική, ταυτόχρονα με αυτή του Καρντόσο, και οι οποίες παραμένουν «ζωντανές». Αλλά το φαβορί είναι ο 47χρονος Πορτογάλος κόουτς.
Πηγή:www.gazzetta.gr