Μπορεί στο ποδόσφαιρο οι οπαδοί της Παναχαϊκής να μην είδαν την χαρά της ανόδου που προσδοκούσαν όλα αυτά τα χρόνια και αντίθετα να έχουν να αντιμετωπίσουν φοβίες και ανησυχίες που δεν έχουν να κάνουν με το καθαρά αγωνιστικό μέρος, σχετικά με το αύριο αυτής της ομάδας. 

Ωστόσο, την χαρά που δεν πήραν μέσα από το ποδόσφαιρο, την έλαβαν μέσα από το μπάσκετ και την άνοδο της αγαπημένης τους ομάδας στην Γ' Εθνική. Οι οργανωμένοι οπαδοί της Παναχαϊκής πανηγύρισαν την άνοδο της ομάδας τους, ενώ ήταν εκεί σε όλη την προσπάθεια που έκαναν οι "κοκκινόμαυροι" παίκτες για να φτάσουν σε αυτή την επιτυχία. 

"Πολλές φορές τα τελευταία χρόνια είχαμε φτάσει στα play-off με την ελπίδα της ανόδου να σιγοκαίει, πάντα! Η φετινή ομάδα καθ'όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, έδειξε ότι μπορούσε το άλμα" αναφέρουν στην συγχαρητήρια ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί της Παναχαϊκής Nortenos, μιλώντας για αυτή την άνοδο. 

"Εμείς, δώσαμε μια μικρή ώθηση, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος. Παίκτες - προπονητής - κόσμος ήξεραν την Τέταρτη, τι έπρεπε να κάνουν. Όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και πέτυχαν τον στόχο!Άξιοι και μάγκες όλοι! Θερμά συγχαρητήρια και ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια στην νέα κατηγορία. Πανάχα είσαι όλα τα μπορείς".