Σε αυτή τη ζωή υπάρχουν οι τυχεροί και οι άτυχοι. Σε ένα παράλληλο σύμπαν, στη λιμνούπολη ας πούμε υπάρχουν ο Γκαστόνε και ο Ντόναλντ: Και τα δυο είναι παπιά, αλλά ο ένας είναι καλότυχος και ο άλλος γκαντέμης. Σε αυτό το σύμπαν, τα άστρα έχουν ευνοήσει τρία ζώδια τα οποία είναι κάπως ευνοημένα σε σχέση με τα υπόλοιπα:

Κριός: Το “Άν έχεις τύχη διάβαινε” με σάρκα και οστά. Ο Κριούλης έχει πάντα την τύχη με το μέρος του και μάλιστα σε όλους τους τομείς. Θα κερδίσει το ξυστό, θα γράψει καλά στο διαγώνισμα αφού θα πέσουν οι τρεις μοναδικές ερωτήσεις που διάβασε και θα έχει επιστροφή και από την εφορία.

Υδροχόος: Κάνει το απόλυτο τίποτα και αποκτά τα πάντα. Είναι αδιανόητα τυχερός σε σημείο που μπορεί να φταίει μόνο εκείνος για κάτι και να είναι ο μόνος που δε θα τιμωρηθεί ή να είναι εκείνος που δεν έχει βρέξει ποτέ όταν έχει πλύνει το αυτοκίνητό του.

Ιχθείς: Δεν είναι μόνο τυχερός, είναι και γουρλής. Δηλαδή αυτός τουλάχιστον, θα φέρει λίγη τύχη και στους άλλους. Επίσης δεν είναι ακριβώς “Σαββατογεννημένος”, θα του τύχουν ατυχίες αλλά μέσα σε αυτές τουλάχιστον θα σταθεί τυχερός.