Το ταλέντο της μητέρας της φαίνεται ότι κληρονόμησε η κόρη της Τζένιφερ Λόπεζ, Εμ, όπως βλέπουμε σε βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι της διάσημης τραγουδίστριας στο YouTube.

Η 49χρονη Λατίνα σταρ, μοιράστηκε με τους θαυμαστές της, στιγμιότυπα από τις πρόβες της, για την πρώτη live παρουσίαση του νέου της τραγουδιού, «Medicine». Μαζί της, βρισκόταν και η 11χρονη κόρη της Εμ, η οποία σε ένα από τα διαλείμματα, τραγούδησε το «If I ain’t got you» της Alicia Keys, και άφησε τους πάντες με ανοιχτό το στόμα με την εκπληκτική φωνή της.


Jennifer Lopez's 11year-old Daughter Emme Covers "If I Ain't Got You" |Video Emme Alicia Keys Cover

Η Τζένιφερ Λόπεζ, όπως φαίνεται και το βίντεο, παρακινεί την μικρή της κόρη να επιδείξει τις φωνητικές της ικανότητες, αλλά αυτή στην αρχή μοιάζει διστακτική. Στη συνέχεια όμως, ερμηνεύει το τραγούδι σαν επαγγελματίας, με τη συνοδεία πιάνου, ενώ η μαμά της την καμαρώνει.

Εξαίροντας το ταλέντο της κόρης της, η Τζένιφερ Λόπεζ, είπε: «Πρέπει να τη συμπεριλάβουμε στην περιοδεία!».

Δεν είναι πρώτη φορά που η περήφανη μαμά ανεβάζει βίντεο με την κόρη της να τραγουδά. Τον περασμένο Μάρτιο, δημοσίευσε ένα βίντεο με την 11χρονη να τραγουδά σόλο κατά τη διάρκεια σχολικής παράστασης, ενώ πέρσι η μικρή Εμ πρωταγωνίστησε στο βιντεοκλίπ της Τζένιφερ Λόπεζ για το τραγούδι «Limitless».

Οπως φαίνεται, το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά, όχι μόνο στην εξωτερική εμφάνιση αλλά και στη φωνή.

Υπενθυμίζεται, ότι η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία είναι μία από τις πιο σέξι τραγουδίστριες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, το 2008 απέκτησε με τον τραγουδιστή Μαρκ Άντονι, τα δίδυμα Μαξ και Εμ.


Ain't No Weekend Like A JLo Weekend: My First Time Performing Medicine Live!