Ο Antonio Banderas και η 38χρονη σύντροφός του, Nicole Kempel, εμφανίστηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης «AmfAR Gala» που έγινε στις Κάννες το βράδυ της Πέμπτης.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια και απ΄ ότι φαίνεται ο 58χρονος ηθοποιός είναι full in love με την ξανθιά καλλονή.

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ γνώρισε την Nicole Kempel όσο ήταν ακόμα παντρεμένος με την Melanie Griffith στις Κάννες, αλλά όπως τόνισε σε συνέντευξή του άρχισε την σχέση του με την 38χρονη αφού βγήκε το διαζύγιό του.

«Η Nicole δεν ήταν ο λόγος που χώρισα. Τη συνάντησα στο Φεστιβάλ Καννών, αλλά γνωρίζαμε τότε και οι δυο μας πού βρισκόμασταν. Ήμουν ακόμα παντρεμένος, άσχετα πώς κατέληξε όλη αυτή η ιστορία. Η Nicole μάλιστα μου είπε να λύσω πρώτα όλα μου τα προβλήματα και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε. Όταν υπέγραψα τα χαρτιά του διαζυγίου, τότε αρχίσαμε να βγαίνουμε μαζί. Μάθαμε πρώτα ο ένας τον άλλον καλά και μετά προχωρήσαμε σε σχέση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Antonio Banderas.

Η Nicole είναι από την Δανία και σύμβουλος επενδύσεων και η μαύρη τουαλέτα που φόρεσε στην εκδήλωση ήταν αρκετά εντυπωσιακή λόγω της μακριάς ουράς της.