Το Επίτιμο Προξενείο της Ρουμανίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Πρόξενος Μαριάννα- Βαλέρια Κρατσιούν ενημερώνουν ότι ενόψει των εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αυτή την Κυριακή 26 Μαΐου θα λειτουργήσει εκλογικό τμήμα στην Πάτρα στο οποίο θα μπορούν ν’ ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα η Ρουμάνοι πολίτες που ζουν στην Δυτική Ελλάδα.

Παράλληλα με τις ευρωεκλογές, οι ψηφοφόροι θα συμμετάσχουν και στην ψηφοφορία για το δημοψήφισμα που έχει προκηρύξει η Ρουμανική κυβέρνηση για τις προτεινόμενες μεταρρυθμίσεις στο δικαστικό σύστημα της χώρας.

Το εκλογικό τμήμα θα λειτουργήσει στην Αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών «Κωστής Στεφανόπουλος», στην διεύθυνση Φιλοποίμενος 24, 3ος όροφος, από τις 7:00 έως τις 21.00 της προσεχούς Κυριακής 26 Μάϊου.  

Για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος οι προσερχόμενοι εκλογείς θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο με τα πλήρη στοιχεία τους.

Αντίστοιχα εκλογικά τμήματα θα λειτουργήσουν στην Πρεσβεία της Ρουμανίας στην Αθήνα και στο Γενικό Προξενείο της Ρουμανίας στην Θεσσαλονίκη.