«Σας καλώ όλες και όλους στο σημερινό ραντεβού της νίκης», είναι το μήνυμα που στέλνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Παπαδημάτος στους συνδημότες, ενόψει της μεγάλης συγκέντρωσης, στις 8 το βράδυ, μπροστά από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού (Αγίου Ανδρέου και Γεροκωστοπούλου).

«Δεν πρέπει να λείψει κανείς από την συγκέντρωσή μας, γιατί κανείς δεν περισσεύει στον αγώνα που δίνουμε για να γυρίσουμε σελίδα για την Πάτρα που αγαπάμε», αναφέρει  ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πάτρα Ενωμένη- Νίκος Παπαδημάτος.

Η ανταπόκριση των πολιτών, από κάθε γωνιά του Δήμου, είναι ενθουσιώδης στο κάλεσμα του αυριανού Δημάρχου, για την επισφράγιση της νικηφόρας πορείας του προεκλογικού αγώνα, με την μεγαλειώδη εκδήλωση, όπου ο Νίκος Παπαδημάτος θα μιλήσει για την ανάγκη της ενότητας, της συναίνεσης και της ομοψυχίας, προκειμένου η τρίτη πόλη της χώρας να βρεθεί στην θέση που της αξίζει.

Στην σημερινή συγκέντρωση θα παραστεί και θα χαιρετήσει ο πρώην υπουργός Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος, δηλώνοντας την αμέριστη στήριξη του στο Νίκο Παπαδημάτο και εκφράζοντας την απόλυτη βεβαιότητά του για τη νίκη του υποψηφίου Δημάρχου.