Το Patrasevents.gr σας στέλνει στην παράσταση "Ένα για τα Άντα", που ανεβαίνει, στο Θέατρο Πάνθεον.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα στο [email protected] ή στο επίσημο fan page του Patras Events γράφοντας το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας προκειμένου να μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση για να είστε ο ένας από τους τρεις τυχερούς που θα κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση για το Σάββατο 25 Μαΐου στις 21:30.

Τα ονόματα των νικητών με τη λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν εδώ στις 24/05 και ώρα 20:00 και οι τυχεροί θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς για τη διαδικασία παραλαβής των εισιτηρίων τους.

Νικητές είναι:

Αρχοντία Παυλοπούλου

Σπύρος Τσικριτσής

Ελένη Παλιούρα

Καλή Διασκέδαση!


Η πρώτη solo performance του Κώστα Μαλιάτση είναι γεγονός και έρχεται στη πόλη σου την Πάτρα για μία μοναδική παραστάση!

Σάββατο 25 Μαΐου 2019
Θέατρο Πάνθεον(Γούναρη 34, Πάτρα, τηλ.2610325778)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00
Ώρα έναρξης: 21.30
Προπώληση: 9 ευρώ
Ταμείο: 10 ευρώ.
Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από το ταμείο του Πάνθεον καθημερινά 10.00 με 13.00 και 17.00 με 21.00

Η είσοδος του άντρα στα πρώτα –άντα είναι σημείο - σταθμός στη ζωή του και πολλές φορές αφετηρία για όλα εκείνα τα πράγματα που δεν έκανε μέχρι τότε.

Στη περίπτωση του Κώστα Μαλιάτση, ένα από τα πράγματα αυτά είναι η ανάγκη του να παρουσιάσει σε μία πιο «μοναχική» stand up comedy παράσταση, όλες εκείνες τις σκέψεις, στιγμές και fun facts που σκέφτηκε, έζησε, κατέγραψε και τελικά διάλεξε να μοιραστεί με το κοινό του.

Η παράσταση “Ένα για τα –Άντα”, όπου και αν παρουσιάστηκε, απέσπασε τις καλύτερες κριτικές. Κατά τη διάρκεια της “παρελαύνουν” άγχος, φοβίες, γάμος, μωρά, γάτες και ένα σωρό άλλα καθημερινά ή λιγότερο καθημερινά πράγματα που ο καθένας μας συναντά κατά τη διάρκεια της ζωής του, όλα μέσα από το φίλτρο του γνωστού κωμικού.

Για αυτό το τόσο ιδιαίτερο κομμάτι της μέχρι στιγμής πορείας του Κώστα Μαλιάτση, επιλέχθηκαν πόλεις οι οποίες έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια την αγάπη τους στη καλή κωμωδία. Το Σάββατο 25 Μαΐου στο θέατρο Πάνθεον στην Πάτρα, ο Κώστας Μαλιάτσης θα βρίσκεται εκεί και θα μοιράζει απλόχερα το γέλιο σε όσους παραβρεθούν εκεί.