Η Κατερίνα Τσάβαλου καταγγέλει γνωστό ηθοποιό για άσχημη συμπεριφορά.

Η ηθοποιός σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Happy Day μίλησε μεταξύ άλλων για την καθημερινότητα της, τα αρνητικά σχόλια που άκουσε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της όταν είχε πάρει πολλά κιλά αλλά αποκάλυψε και την άσχημη συμπεριφορά συναδέρφου της που τα έφθασε σε σημείο να παθαίνει κρίσεις πανικού πάνω στο θεατρικό σανίδι.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Δύσκολες ώρες για σύζυγο γνωστού ηθοποιού – Έφυγε από τη ζωή αγαπημένο της πρόσωπο (photos)
Αρχικά είπε η ηθοποιός: «Δεν με ένοιαζε το σώμα μου στην εγκυμοσύνη. Μπορούσα να φάω και ένα ταψί γαλακτομπούρεκο. Μου έλεγαν «Πω… πώς έγινες έτσι;» Δεν με ενδιέφερε, αλλά πολλές φορές με φρικάρανε όταν μου το λέγανε στο δρόμο «Πώς έγινες έτσι;». Εγώ δε θα το έλεγα αυτό όχι σε κάποια έγκυο, αλλά σε κανέναν, πόσο μάλλον όμως σε μία έγκυο γυναίκα»!

Και στη συνέχεια αναφέρθηκε σε συνάδερφό της και πόσο άσχημα της συμπεριφέρθηκε. «Σε μία δουλειά στο θέατρο δεν πέρασα καθόλου καλά. Ήμουν με κρίσεις πανικού, δεν μπορούσα να το πω. Θα ήθελα πάρα πολύ να αποκαλυφθεί το όνομά του κάποια στιγμή γιατί το έχει κάνει και σε άλλους συναδέρφους. Είναι μία περίεργη κατάσταση…» τόνισε η Κατερίνα στην κάμερα του Happy Day!

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε για τον συνάδερφό της, που της έκανε κόλαση τη ζωή της εκείνη την περίοδο!


Η καταγγελία της Κατερίνας Τσάβαλου για γνωστό ηθοποιό – Τι συνέβη;