Συνέντευξη με τον σκηνοθέτη Quentin Tarantino και τους πρωταγωνιστές της νέας του ταινίας «Once Upon a Time in... Hollywood», Brad Pitt και Leonardo DiCaprio δημοσίευσε το περιοδικό «Esquire».

Οι τρεις άντρες συζητούν για την ταινία, αναλύοντας τους χαρακτήρες, τα υπέρ και τα κατά του Χόλιγουντ και αποκαλύπτουν άγνωστες λεπτομέρειες από τα γυρίσματα όπως την στιγμή που είδαν μπροστά τους τον Luke Perry.

Ο Luke Perry -που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Μάρτιο σε ηλικία 52 ετών- παίζει στην ταινία του Tarantino τον ρόλο ενός ηθοποιού, που ονομάζεται Σκοτ Λάνσερ. Ο Leonardo DiCaprio αποκάλυψε στο περιοδικό πως όταν είδε τον ηθοποιό να μπαίνει στο πλατό, «έπαθα αυτό που νιώθεις πεταλούδες στο στομάχι, σκέφτηκα, "Θεέ μου, αυτός εκεί πέρα είναι ο Luke Perry!».

Το αξιοσημείωτο είναι πως την ίδια ακριβώς αντίδραση είχε και ο Brad Pitt. «Ήμασταν σαν παιδιά σε ζαχαροπλαστείο, επειδή θυμάμαι να πηγαίνω στα στούντιο και τότε γυριζόταν το "Beverly Hills, 90210" και ήταν για εμάς είδωλο όταν ήμασταν έφηβοι. Ένιωσα μια έκρηξη ενθουσιασμού που θα μπορούσα να παίξω μαζί του. Ήταν τόσο ταπεινός, ένας φοβερός τύπος και απόλυτα αφοσιωμένος. Ήταν ο πιο φιλικός και υπέροχος άνθρωπος για να κάνεις παρέα. Καθόμουν μαζί του και κάναμε καταπληκτικές συζητήσεις. Ήταν πολύ ξεχωριστό», πρόσθεσε ο Pitt.

Οι Brad Pitt και Leonardo DiCaprio αποκάλυψαν επίσης άγνωστες ιστορίες για τον Ρίβερ Φίνιξ και τον Μπράντον Λι, πριν τον θάνατό τους. «Στις αρχές της καριέρας μου έκανα παρέα με τον Μπράντον Λι. Θυμάμαι ένα βράδυ βγήκαμε έξω και όλοι οι υπόλοιποι είχαν φύγει, και καταλήξει στο σπίτι του. Ήταν περίπου 6 το πρωί, μια νύχτα γεμάτη μαστούρα και αλκοόλ, καταλαβαίνετε, και άρχισε να μου λέει πως πίστευε ότι θα πεθάνει νέος όπως ο πατέρας του. Εγώ το απέδωσα τότε στο ότι ήταν 6 το πρωί και στη μαστούρα», είπε ο Pitt.

Ο Leonardo DiCaprio είχε επίσης μια παρόμοια ιστορία να αφηγηθεί σχετικά με τον Ρίβερ Φίνιξ. «Μεγάλωσα θεωρώντας τον Ρίβερ Φίνιξ ως τον καλύτερο ηθοποιό της γενιάς μου και το μόνο που ήθελα ήταν απλώς να βρω την ευκαιρία να του σφίξω το χέρι. Ένα βράδυ, σε ένα πάρτι τον είδα να ανεβαίνει κάτι σκαλιά. Ήταν σαν να έπαθα ίλιγγο, επειδή δεν τον είχα γνωρίσει ποτέ -πάντα ήθελα να τον γνωρίσω, απλώς να τον συναντήσω- και περπατούσε προς το μέρος μου και εγώ πάγωσα. Μετά μπήκε ανάμεσά μας κόσμος και κοίταξα πίσω και είχε φύγει. Θυμάμαι να ανεβοκατεβαίνω τα σκαλιά και να αναρωτιέμαι, "Μα πού πήγε;". Ήταν σαν να εξαφανίστηκε μπροστά στα μάτια μου. Ήταν για μένα τραγωδία που έχασα αυτήν την τεράστια επιρροή πάνω μου, είχα χαθεί ο ηθοποιός για τον οποίο κουβέντιαζα με τους φίλους μου. Θυμάμαι πόσο ήθελα να το ζήσω αυτό, απλώς να απλώσω το χέρι μου, και μετά... Μπήκαν δυο άλλοι μπροστά μου και όταν κοίταξα ξανά, είχε εξαφανιστεί», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Εκτός από όσα δήλωσαν ο σκηνοθέτης και οι δυο ηθοποιοί, αίσθηση έχει προκαλέσει και οι φωτογράφιση που έκαναν για τις ανάγκες του περιοδικού.