Λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 και ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, Παναγιώτης Λαλιώτης δηλώνει αποφασισμένος και αισιόδοξος ότι κάτι θα αλλάξει στην Δυτική Ελλάδα.

«Η συνεργασία με το Νεκτάριο Φαρμάκη θα φέρει την ανατροπή στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Θα χτίσουμε όλα από την αρχή σε μια κατεύθυνση η περιοχή μας να αλλάξει πορεία με στόχο την ανάπτυξη» επεσήμανε ο κ. Λαλιώτης.

Με το σύνθημα «Εμείς ξέρουμε, θέλουμε και μπορούμε» ο Παναγιώτης Λαλιώτης θέτει τους στόχους ανάπτυξης για την περιοχή μας.


«Δεν μας ταιριάζει η στασιμότητα και η μιζέρια, που βρισκόμαστε σήμερα. Η Δυτική Ελλάδα έχει τεράστια πλεονεκτήματα που πρέπει να αναδείξουμε» υποστηρίζει χαρακτηριστικά.

Αξίζει να αναφέρουμε πως τόσο  ο Παναγιώτης Λαλιώτης, όσο και ο Νεκτάριος Φαρμάκης δεν είναι άνθρωποι των γραφείων  αποκλειστικά, είναι  άνθρωποι της αγοράς που ξέρουν να αφουγκράζονται τον παλμό της κοινωνίας, ενώ γνωρίζουν από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίσουν οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας σε όλους τους τομείς.

«Οι πολίτες αγκαλιάζουν αυτή την προσπάθεια γιατί βλέπουν την ελπίδα να γεννιέται και πάλι.

Μαζί με το Νεκτάριο Φαρμάκη συμπορευόμαστε σε μια κοινή προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας, για εμάς και τα παιδιά μας!" υποστήριζει ο Παναγιώτης Λαλιώτης.