“Πάμε για την νικηφόρα μάχη της πρώτης Κυριακής και την μεγαλειώδη νίκη της δεύτερης Κυριακής. Πάμε όλοι μαζί να αλλάξουμε την Πάτρα μας». Το μήνυμα του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Παπαδημάτου, για την αυριανή κεντρική εκδήλωση, στις 8μμ., μπροστά στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού (Αγίου Ανδρέου και Γεροκωστοπούλου) φθάνει σε κάθε γωνιά, σε κάθε συνοικία του Δήμου.

Ο Νίκος Παπαδημάτος όλες τις ημέρες περιοδεύει τις γειτονιές, συναντώντας πολίτες, συνομιλεί μαζί τους και δίνει το «ραντεβού της νίκης» για την Κυριακή 26η Μαΐου.

«Την Παρασκευή είναι το ραντεβού της νίκης, για την Πάτρα που πρέπει να φύγει μπροστά. Αυτόν τον δρόμο θα τον χαράξουμε μαζί», υπογραμμίζει ο υποψήφιος Δήμαρχος, στέλνοντας μήνυμα ενότητας. Ένα μήνυμα που εξέπεμψε από την πρώτη ημέρα της υποψηφιότητάς του.

Στην μεγαλειώδη, όπως προβλέπεται, συγκέντρωση θα παραστεί και θα χαιρετήσει ο πρώην υπουργός Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος , δηλώνοντας την αμέριστη στήριξη του στο Νίκο Παπαδημάτο και εκφράζοντας την απόλυτη βεβαιότητά του για τη νίκη του υποψηφίου Δημάρχου.