Ο Σύλλογος για την Ψυχική Υγεία ΣΟΨΥ Πάτρας, τον Οκτώβριο 2016, προχώρησε στη δημιουργία του Κοινωνικού Καφέ Οι Γέφυρες όπου απασχολούνται άτομα με ψυχιατρικά προβλήματα μέλη του συλλόγου. Το εγχείρημα αυτό αφορά την ενσωμάτωση τους στην κοινότητα των πολιτών μέσω της εργασιακής τους ένταξης.

Τις καθημερινές λειτουργεί το κοινωνικό  καφέ από τις 9.00πμ έως και τις 10.00μμ, φιλοξενώντας εκδηλώσεις ποικίλου ενδιαφέροντος, παρουσιάσεις, συζητήσεις, προβολές, συναντήσεις φίλων, διαβαστήριο φοιτητών, δημιουργική απασχόλησης παιδιών κτλ.

Τα Σάββατα πραγματοποιείται από τις 12.00μμ η εκδήλωση Μεσημέρια με Μεζέ, όπου τα εδέσματα παρασκευάζονται από τους ίδιους, και παράλληλα την εξυπηρέτηση πελατών την ασκούν τα μέλη μας.

Τις Κυριακές πραγματοποιείται Κυριακάτικος Μπουφές με παρασκευές από τους ίδιους από τις 10.00πμ έως και τις 15.00μμ, όπου ύστερα υπάρχουν μεζέδες όπως και το Σάββατο.

Επίσης το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019, από τις 6.00μμ και μετά θα πραγματοποιηθεί η ετήσια συνάντηση φίλων, με την παροχή cockails όπου θα παρασκευάζονται τα μέλη , με το όνομα Back Yard Opening vol.2. 

Είναι σημαντική στήριξη όλων μας, ώστε όλοι μαζί να φτιάξουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά αυτά και να τους δώσουμε εφόδια και ελπίδα. Όπως επίσης είναι εξαίρετης σημασίας η οικονομική βιωσιμότητα των Γεφυρών, ώστε να συνεχίσουν τα μέλη του να απασχολούνται και θεραπεύονται ή να γίνεται η ζωή τους καλύτερη.

Για την επερχόμενη εκδήλωση σας, για μελλοντική συνάντηση του φορέα σας, για μία απλή επίσκεψη σας στο κοινωνικό μας καφέ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους και να κάνετε ακόμη και κράτηση.