Στο τελευταίο επεισόδιο του Carpool Karaoke, ο κωμικός James Corden υποδέχτηκε την Celine Dion.

Για τις ανάγκες της συνάντησης τους, ο Corden κατέβηκε μέχρι το Λας Βέγκας όπου βρισκόταν η Celine Dion. Η δημοφιλής τραγουδίστρια από τον Καναδά, μπήκε στο κάθισμα του συνοδηγού και άρχισε να απαντά σε όλες τις ερωτήσεις του παρουσιαστή αποκλειστικά με στροφές από τραγούδια. Ο κωμικός την ακολούθησε στο παιχνίδι, ενώ οδηγούσε με μικρή ταχύτητα μέσα στους δρόμους της πόλης.

Σε κάποιο σημείο, οι στίχοι απαιτούσαν από τους δυο τους να φιληθούν στο στόμα κι αυτό ακριβώς έγινε.

Όμως αυτό δεν ήταν ένα τυπικό επεισόδιο και ο Corden επιφύλασσε μια πραγματική ανατροπή για το τέλος. Σταματώντας το αυτοκίνητο, οι δυο τους βγήκαν και επιβιβάστηκαν μέσα σε μια μικρή βάρκα, σε ένα από τα συντριβάνια του πολυτελούς καζίνο Bellagio.

Εκεί αναβίωσαν την χαρακτηριστική σκηνή του Τιτανικού με την Kate Winslet και τον Leonardo DiCaprio, 22 χρόνια μετά την πρεμιέρα της ταινίας που είχε «σπάσει» το Box Office.

Η Celine Dion τραγούδησε με άνεση την τεράστια επιτυχία του "My Heart Will Go On" ενώ οι περαστικοί είχαν σταθεί όρθιοι γύρω από το συντριβάνι, μην μπορώντας να πιστέψουν στα μάτια τους. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων ο παρουισαστής φόρεσε μάλιστα μέχρι και περούκα για να θυμίζει περισσότερο τον DiCaprio.

Νωρίτερα, μέσα στο αυτοκίνητο, η Dion είχε επιβεβαιώσει τον αστικό μύθο πως διαθέτει περισσότερα από 10.000 ζευγάρια παπούτσια ενώ μίλησε και για το «σοκ της δημοσιότητας» που είχε βιώσει, όταν είχε γεννήσει τον γιο της και, πριν προλάβει να τον αγκαλιάσει για πρώτη φορά, είχε δει στην τηλεόραση τον μαιευτήρα της να ανακοινώνει την γέννηση του μωρού της.


Céline Dion Carpool Karaoke