Νίκος Παπαδημάτος: Ραντεβού νίκης την Παρασκευή 24 Μαΐου

Το ραντεβού της νίκης δίνει με τους πατρινούς ο Νίκος Παπαδημάτος την Παρασκευή 24 Μαΐου στην κεντρική συγκέντρωση του συνδυασμού, όπου θα μιλήσει ο υποψήφιος Δήμαρχος.

Στις 8 το βράδυ στο εκλογικό κέντρο (Αγίου Ανδρέου- Γεροκωστοπούλου) ο επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη- Νίκος Παπαδημάτος» καλεί όλους τους συμπολίτες στην μεγάλη συγκέντρωση, προμήνυμα της νίκης στις 26 Μαΐου, για να «χαράξουμε μαζί το δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης για την Πάτρα μας».

Καθημερινά τα μηνύματα συμπαράστασης από τους πολίτες πολλαπλασιάζονται δίνοντας δύναμη στο Νίκο Παπαδημάτο να συνεχίσει το δημιουργικό αγώνα που ξεκίνησε για την μεγάλη αλλαγή της σελίδας στο Δήμο Πατρέων.

Η μεγαλειώδης, όπως αναμένεται, συγκέντρωση της Παρασκευής θα αποτελέσει την απαρχή της νέας πορείας, με στόχο να γίνει η Πάτρα πόλη –πρότυπο.

«Σας καλώ όλους και όλες, στην συγκέντρωσή μας για να γιορτάσουμε μαζί την νίκη που κοντοζυγώνει, την πρώτη Κυριακή και την τελική νίκη μας τη δεύτερη Κυριακή. Για να ενώσουμε την φωνή μας και να πορευτούμε σε νέους δρόμους, μακριά από την μιζέρια και την εσωστρέφεια», αναφέρει στο μήνυμα του ο Νίκος Παπαδημάτος.