Πρεμιέρα έκανε στο Φεστιβάλ των Καννών η ταινία «Once Upon A Time In Hollywood» σε σκηνοθεσία Quentin Tarantino, στην οποία συμπρωταγωνιστούν ο Leonardo DiCaprio και ο Brad Pitt.

Συγκεκριμένα, ο Leonardo DiCaprio υποδύεται τον Rick Dalton, που θέλει να ζήσει ξανά τις παλιές καλές ημέρες του στον κινηματογράφο. Μαζί του είναι και ο καλός φίλος του και κασκαντέρ Cliff Booth, τον ρόλο του οποίου ενσαρκώνει ο Brad Pitt.

Οι Brad Pitt και Leonardo DiCaprio εμφανίστηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ, κάνοντας τα φλας να αστράψουν!

Μετά το διαζύγιό του με την Jolie, ο Brad Pitt κάνει πολύ επιλεκτικές δημόσιες εμφανίσεις και αυτή ήταν επίσης η πρώτη του φορά στις Κάννες μετά από επτά χρόνια.

Στα 55 του χρόνια ο Pitt πάντως μας απέδειξε πως η γοητεία του είναι ανεξάντλητη και πως εξακολουθεί να ακτινοβολεί και να φέρει δικαίως τον τίτλο «ένας από τους ομορφότερους σταρ της γενιάς του και του Χόλιγουντ».

Για τον DiCaprio ήταν επίσης μια ειδική βραδιά από πλευρά ταμπλόιντ καθώς στο κόκκινο χαλί - αν και όχι δίπλα του- βρέθηκε η Camila Morrone, το 21χρονο μοντέλο από την Αργεντινή που είναι εδώ και μήνες το κορίτσι του.

Για το «Once Upon A Time in Hollywood» έχει δημιουργηθεί το hashtag #NoSpoilersInHollywood, έτσι οι θεατές δεν θα μάθουν κάτι για την ταινία πριν τη δουν στον κινηματογράφο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το «Once Upon A Time in Hollywood» έκανε πρεμιέρα στις Κάννες στην επέτειο των 25 χρόνων από την προβολή του «Pulp Fiction» που χάρισε στον Quentin Tarantino τον Χρυσό Φοίνικα.

Το cast στην ταινία συμπληρώνουν ο Al Pacino και η Margot Robbie ενώ για τελευταία φορά στην οθόνη βλέπουμε τον Luke Perry.



ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD - Official Trailer (HD)