Η Sara Carbonero, σύζυγος του τερματοφύλακα Iker Casillas, αποκάλυψε δημόσια πως πάσχει από καρκίνο και συγκεκριμένα από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.

Η Ισπανίδα δημοσιογράφος υποβλήθηκε άμεσα σε αφαίρεση του όγκου και πλέον θα ξεκινήσει τις ειδικές θεραπείες ώστε να μπορέσει να το ξεπεράσει.

Η ανακοίνωση της Sara Carbonero έγινε λίγες ημέρες μετά το έμφραγμα το οποίο υπέστη ο Iker Casillas κατά τη διάρκεια προπόνησης με την Πόρτο.

Η Carbonero γνωστοποίησε το ζήτημα που αντιμετωπίζει με μακροσκελή της ανάρτηση στο Instagram.

«Ενώ ακόμα δεν είχαμε συνέλθει από τον τρόμο, η ζωή μας χτύπησε ξανά», ανέφερε η δημοσιογράφος, κάνοντας λόγω για τη λέξη με τα έξι γράμματα (cancer) που «δεν μπορεί καν να γράψει». Η ίδια ανέφερε πως κατά τις πρόσφατες εξετάσεις της ο γιατρός διέγνωσε έναν όγκο στις ωοθήκες. Ο όγκος αφαιρέθηκε ήδη με επέμβαση. «Όλα πήγαν πολύ καλά, ευτυχώς προλάβαμε πολύ νωρίς», έγραψε.

«Ωστόσο θα ακολουθήσουν μερικοί μήνες όπου θα υποφέρω, αφού θα πρέπει να κάνω την κατάλληλη θεραπεία. Είμαι ήρεμη και αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά. Ξέρω ότι ο δρόμος θα είναι δύσκολος, αλλά κι ότι θα έχει ευχάριστο τέλος. Έχω την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μου και μιας σπουδαίας ιατρικής ομάδας. Δράττομαι της ευκαιρίας να να ζητήσω από τους δημοσιογράφους τον σεβασμό και την κατανόηση, με την οποία πάντα μου συμπεριφέρεστε, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για μένα και την οικογένεια μου», υπογράμμισε κλείνοντας την ανάρτηση.