Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχθηκε στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” τη Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση μιλά για όλα.

Αναφέρθηκε στον ερχομό της κόρης της Βικτώριας, αλλά και στο πώς αυτό το χαρμόσυνο γεγονός επισκιάστηκε από τον καρκίνο του μαστού, με τον οποίο διαγνώστηκε η ίδια όταν ήταν μόλις τριών ημερών λεχώνα.

Η Γωγώ Μαστροκώστα περιέγραψε τη μάχη της με την ασθένεια, τις δύσκολες στιγμές, τις σκέψεις της κατά τη διάρκεια της θεραπείας και τον τρόπο που της συμπαραστάθηκε ο άντρας της.

«Τρεις μέρες αφότου γέννησα και ήμουν σε πελάγη ευτυχίας, ο γιατρός μου ανακοίνωσε ότι έχω καρκίνο στο στήθος. Κρατούσα το μωρό μου αγκαλιά, έκλαιγα και σκεφτόμουν αν θα τη δω να μεγαλώνει. Σε όλη την περιπέτεια της υγείας μου ο Τραϊανός στάθηκε βράχος δίπλα μου.

Ο Τραϊανός μου είπε να βγω να μιλήσω για τον καρκίνο στο στήθος για να βοηθήσω τις υπόλοιπες γυναίκες. Τον πρώτο μήνα δεν μπορούσα να διαχειριστώ στην ασθένειά μου. Ο καρκίνος με έκανε να χάσω για πάντα την ανεμελιά μου», είπε μεταξύ άλλων η Γωγώ Μαστροκώστα.

Δείτε όλα όσα είπε η Γωγώ Μαστροκώστα…


Η Γωγώ Μαστροκώστα μιλάει για τη μάχη της με τον καρκίνο