Ραγδαίες εξελίξεις υπάρχουν στην ΠΑΕ της Παναχαϊκής μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Δρόσου από τα διοικητικά δρώμενα της "κοκκινόμαυρης" ομάδας. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν αθλητικές εφημερίδες του αθηναϊκού Τύπου το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Πατρινής ομάδας έχει περάσει στα χέρια του Σάκη Καλογερόπουλου που ήρθε σε συμφωνία με τους μετόχους. 

Πρόκειται για ομογενή επιχειρηματία που ζει στη Σουηδία και έχει καταγωγή από την Γαστούνη Ηλείας. Οι πληροφορίες θέλουν τον ομογενή επιχειρηματία να έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια και δυνατότητες για να δώσει μία άλλη δυναμική στην ομάδα. 

Μένει να ανακοινωθούν τα ονόματα του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή που θα προσλάβει ο νέος ιδιοκτήτης. Tο όνομα που ήδη έχει ακουστεί για την θέση του προπονητή είναι αυτό του Νεμάνια Μιλιάνοβιτς. 

Πάντως, οι διαδικασίες για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος γίνονται εν κρυπτώ και οι εμπλεκόμενοι τηρούν σιγή ιχθύος για τις λεπτομέρειες που αφορούν το ζήτημα, κάτι που κάνει τους οπαδούς της Παναχαϊκής να ανησυχούν.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το deal να έχει κλείσει, με τον ομογενή επιχειρηματία να παίρνει το 52% των μετοχών και να μην χρειάζεται την στήριξη της Ερασιτεχνικής. 

Ενδέχεται να γίνει μέσα στις επόμενες ώρες και συνέντευξη Τύπου για το θέμα και για τις εξελίξεις που θα υπάρξουν. Ωστόσο, όλα αναμένεται να έχουν ξεκαθαριστεί μέχρι τις 29 Μαΐου που θα γίνει και η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ.