Τραγικό θάνατο βρήκε μέσα στο ίδιο της στο σπίτι και συγκεκριμένα στην μπανιέρα της μια 24χρονη στην Ρουμανία.

Η 24χρονη πνίγηκε στο νερό καθώς είχε παραλύσει αφού χτύπησε το λαιμό της στη μπανιέρα. Ο λόγος για την Φλάβια Ιοάνα, η οποία έσβησε στο διαμέρισμα του φίλου της στην πόλη Ντέβα.

Ήταν μόνη της στο διαμέρισμα

Σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας από ξένα Μέσα Ενημέρωσης η γυναίκα από την Ρουμανία ήταν μόνη της στο διαμέρισμα όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό. Ο φίλος της μόλις επέστρεψε είδε την άτυχη 24χρονη αναίσθητη και κάλεσε αμέσως σε βοήθεια. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών που έφτασαν στο διαμέρισμα, η 24χρονη ήταν ήδη νεκρή.

Συγκλονίζει ο αδερφός της

Ο αδερφός της 24χρονης από την Ρουμανία με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιβεβαίωσε την είδηση γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η αδερφή μου χτύπησε το λαιμό της στην άκρη της μπανιέρας με αποτέλεσμα να παραλύσει από τη ζημιά που έγινε στα νεύρα της και να πνιγεί χωρίς να έχει τις αισθήσεις της και χωρίς να νιώσει κάποιο πόνο. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή της».

Σημειώνεται, ότι πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής προκειμένου να εξακριβωθεί το εάν η 24χρονη είχε καταναλώσει αλκοόλ η ουσίες πριν μπει στην μπανιέρα.