Ένα σοκαριστικό βίντεο, που καταγράφει τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσουλάκη μέσα στο μίνι μάρκετ του στο Βαμβακόπουλο Χανίων αποκάλυψε ο Alpha στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Το βίντεο καταγράφει καρέ- καρέ το έγκλημα που σόκαρε. Ήταν στις 12 Μαΐου 60χρονος μπήκε στο μίνι μάρκετ και δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 43χρονο Κωνσταντίνο Κατσουλάκη. Στις σοκαριστικές σκηνές εμφανίζεται ο δράστης να κυνηγά το θύμα του στο μαγαζί, για να τον σκοτώσει, ενώ πανικόβλητοι οι πελάτες τρέχουν να φύγουν.

Τον πρόλαβε στην πόρτα και τον δολοφόνησε

Ο 60χρονος δράστης της δολοφονίας, που έχει προφυλακιστεί, μπήκε στο μίνι μάρκετ την ώρα που ο Κατσουλάκης εξυπηρετούσε μια γυναίκα που είχε μαζί της το παιδί της. Ο δράστης κρατούσε μια σακούλα και μέσα είχε το όπλο. «Δεν κράτησες τον όρκο που έδωσες», είπε ο 60χρονος στον 43χρονο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha. Οι πελάτες έντρομοι έσπευσαν να βγουν από το κατάστημα, ενώ ο άτυχος Κατσουλάκης έτρεχε στους διαδρόμους για να σώσει τη ζωή του. Τελικά ο 60χρονος τον πρόλαβε στην πόρτα του μίνι μάρκετ και τον πυροβόλησε από πίσω.

Η δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσουλάκη προκάλεσε σοκ αλλά και οργή στους κατοίκους του Βαμβακόπουλου Χανίων. Δεκάδες συγκεντρώθηκαν όταν ο δράστης είχε μεταφερθεί στα δικαστήρια και επιχείρησαν να τον λιντσάρουν.


Βίντεο: iefimerida