Ντόρος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες σε Παρίσι και… Μαδρίτη, μετά τις δηλώσεις του Κίλιαν Μπαπέ πως ήρθε η ώρα να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του είτε στην Παρί Σεν Ζερμέν είτε αλλού.

Ο γαλλικός σύλλογος έσπευσε σύντομα να ξεκαθαρίσει το τοπίο, τονίζοντας πως ο 20χρονος επιθετικός θα παραμένει και τη νέα σεζόν στην ομάδα, όμως η… φασαρία γύρω από το όνομά του ακόμα δεν έχει κοπάσει.

Μάλιστα, ο πρώην τεχνικός των Παριζιάνων, Ουνάι Έμερι, έριξε… λάδι στη φωτιά, αποκαλύπτοντας πως ο Μπαπέ είχε και στο παρελθόν τάσεις φυγής από τη γαλλική πρωτεύουσα, καθώς επιθυμούσε να αγωνιστεί με τα χρώματα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως ο ίδιος ανέφερε πάντως, το κλαμπ έκανε τα πάντα για να του αλλάξει γνώμη και να τον μεταπείσει να παραμείνει, κάτι που τελικά επιτεύχθηκε.

«Ο Μπαπέ ήθελε να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αν και είχε επίσης και την επιλογή της Μπαρτσελόνα. Θα πήγαινε στη Ρεάλ με κλειστά μάτια, αλλά τελικά όλοι μαζί τον πείσαμε να μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν διότι είχαμε ένα πρότζεκτ. Εγώ μίλησα και με τον πατέρα του και τελικά αποφάσισε να μείνει στην Παρί» ήταν τα λόγια του Ισπανού.