Ο Αντώνης Χαροκόπος Βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Αχαΐας στην τοποθέτησή του για την Πραγματοποίηση της Εβδομάδας Κοινωνικής Αλληλεγγύης που έγινε στις 13-18 Μαΐου 2019, τόνισε: "Πραγματοποιήθηκε η Εβδομάδα κατά του Καρκίνου από τη Δευτέρα 13 έως το Σάββατο 18 Μαΐου, από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τη Δερματολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ».

Έγιναν ενημερώσεις σε μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και των τριών περιφερειακών ενοτήτων καθώς και στα παιδιά που φιλοξενούνται στο σπίτι του Συλλόγου "Το Χαμόγελο του Παιδιού", στην Κυλλήνη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά, την Διευθύντρια της Δερματολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν.Π. «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ», Καθηγήτρια Σοφία Γεωργίου, την ιατρό- δερματολόγο κα Κατερίνα Γραφανάκη, το Χαμόγελο του Παιδιού, όλα τα σχολεία για την συμμετοχή καθώς και τους εθελοντές για την σημαντική πρωτοβουλία και προσφορά τους."