Νέα επιτυχία κατάφερε ο Πατρινός πρωταθλητής του Moutain Bike Νίκος Ανδρεόπουλος, παίρνοντας αυτή τη φορά την πρώτη θέση στο Kalamas Mtb Race.

Ο Νίκος Ανδρεόπουλος μιλώντας για την επιτυχία του αυτή τονίζει: "Ήταν μία υπέροχη διαδρομή που έμεινε μέσα στο μυαλό μου στα 20 χρόνια ενασχόλησης μου με το το άθλημα. Το 80% της διαδρομής ήταν καλυμμένο από καταπράσινα δέντρα και μονοπάτια τεχνικής και δυναμικής δυσκολίας". 

Για το αγωνιστικό μέρος και την πρώτη θέση που κατέκτησε τονίζει: "Περίμενα ένα μέτριο αποτέλεσμα λόγω της προπονητικής μου αποχής ήρθε το ακριβώς αντίθετο. Έχοντας εξαιρετική απόδοση μέχρι τα τελευταία χιλιόμετρα όπου πέρασα την γραμμή του τερματισμού στην 1η θέση της κατηγορίας μου και την 4η της γενικής κατάταξης!

Θέλω για ακόμα μια φορά να ευχαριστήσω εγκάρδια τους χορηγούς μου για την τεράστια υποστήριξή τους: Μέσα στις ευχαριστίες μου δεν μπορώ να παραλείψω τον τεχνικό μου Αυγερινό Κόκλα για την τέλεια τεχνική προετοιμασία του «πυραύλου» μου αλλά και την φυσιοθεραπεύτριά μου Athanasia Anasta που μέσα σε δυο μέρες ξεμπλόκαρε τα πόδια μου και είχα αυτή την καλή απόδοση".