Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο στη μνήμη των θυμάτων στο Μάτι.

Όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, στην ομιλία του στο Πικέρμι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει κάνει δωρεά την κατασκευή ενός κλειστού γηπέδου μπάσκετ στην περιοχή.

Στη Ραφήνα θα κατασκευαστεί ένα Πρότυπο Οικολογικό Πάρκο και εκεί θα κατασκευαστεί και το κλειστό γήπεδο μπάσκετ, όπου θα αθλούνται οι επισκέπτες του Πάρκου αλλά και τα νέα παιδιά όλης της περιοχής. Η σκέψη είναι το γήπεδο να «πάρει» το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ θα πραγματοποιούνται σεμινάρια καλαθοσφαίρισης από τον ίδιο τον Ελληνα σούπερ σταρ.

Tην είδηση μετέδωσε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κοταρίδης με ανάρτηση του στο Facebook γράφοντας: «Την απίστευτη δωρεά που έχει κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη Ραφήνα αποκάλυψε πριν λίγο στην ομιλία του στο Πικέρμι ο κ.Μπουρνους. Ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου είπε πως ο σούπερ σταρ του παγκόσμιου μπάσκετ έχει κάνει δωρεά ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ που θα κατασκευαστεί στη Ραφήνα στο μεγάλο θεματικό πάρκο τριών στρεμμάτων σε χώρο κοντά στο αστυνομικό τμήμα στο Μπλε Λιμανάκι. Ξιδάκι στα φασισταριά...»