Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα ανατρέψει το σκεπτικό σας, τώρα συνειδητά βάζετε στην άκρη τυχόν ανασφάλειες ή αναστολές. Μια συνάντηση και μια δυναμική συνομιλία με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα σας δώσουν την ευκαιρία να διευκρινίσετε κάποια ζητήματα, λύνονται οι κόμποι, ξεκαθαρίζετε βλέψεις και αισθήματα. Νέα γνωριμία θα προκύψει, θα ανανεώσει την ψυχολογία σας, εσείς οι ελεύθεροι, οι μοναχικοί ή οι απογοητευμένοι, θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε ριζικά τα δεδομένα και την μελλοντική σας πορεία.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να απαλλαγείτε από εσωτερικές φοβίες, τώρα θα κινηθείτε αποφασιστικά τερματίζοντας αρνητικές καταστάσεις που αιωρούνται εδώ και αρκετό καιρό. Με πρόσωπο που έχετε στο στόχαστρο σας περνά στα χέρια σας ο έλεγχος των εξελίξεων σας, σε περίπτωση που προβείτε σε προτάσεις θα έχετε θετικές και άμεσες απαντήσεις. Η διάθεση σας για επικοινωνία θα σας κάνει ιδιαιτέρως προσιτούς και συζητήσιμους, με μεγάλη ευκολία θα πιάσετε κουβέντα με πρόσωπο που θα σας είναι τελείως άγνωστο.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, μια ειλικρινής συζήτηση με συγκεκριμένο πρόσωπο που διατηρείτε στη σκέψη σας, θα ανανεώσει το κλίμα στην καρδιά σας, θα υπάρξουν ανατροπές που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στο μέλλον σας. Για εσάς που είστε χωρίς σχέση, ξαφνική στροφή στην ψυχολογία σας θα δημιουργήσει η γνωριμία σας με ένα αρκετά ελκυστικό πρόσωπο, που παρά το ότι στην αρχή το μεταξύ σας κλίμα θα είναι φιλικό, ωστόσο με γρήγορα βήματα η ατμόσφαιρα θα μετατραπεί σε ιδιαιτέρως θερμή.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η επικοινωνία σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα είναι άμεση και ειλικρινής, θα βγουν αλήθειες στο φως, θα καταφέρετε να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις, έρχονται συνειδητοποιήσεις. Ξεκάθαρος διάλογος που θα προκύψει ανάμεσα σε εσάς και σε πρώην ταίρι που προσφάτως χωρίσατε, θα σας φέρει πιο κοντά, θα υπάρξουν προσωπικές εξομολογήσεις που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε γνώμη ανοίγοντας προοπτική επανασύνδεσης.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, αισιόδοξο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, ευχάριστη συνομιλία με πρόσωπο αντίθετου φύλου θα θέσει βάσεις για πολύ σοβαρές αποφάσεις που σας διαβεβαιώνω πως θα σας βγουν σε καλό. Διαλύεται εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο που μεταξύ σας υπήρχε ζήτημα ηθικών φραγμών. Συγκαταβατικοί θα εμφανιστείτε στο ταίρι σας, τώρα θα καταφέρετε να λύσετε πρόβλημα που το θεωρούσατε άλυτο. Αποκτάτε ισορροπία, εμπιστοσύνη και συναισθηματική σταθερότητα.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα έχετε τη διάθεση να προβείτε σε εξομολογήσεις ίσως και συναισθηματικές αποκαλύψεις. Μια συνάντηση και μια συζήτηση εκ βάθους, θα σας απομακρύνει από αδιέξοδα, παράλληλα, θα σας δώσει νέο άνοιγμα για οριστικές αποφάσεις. Εσείς οι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι θα έχετε την ανάγκη να ξεσκάσετε, να αποφορτιστείτε, και να δεχτείτε νέα πρόσωπα στη ζωή σας. Σήμερα σας φανερώνω πως η μέρα σας θα κλείσει με μια περίεργη έκπληξη!

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας, τώρα θα αφήσετε πίσω σας τα αρνητικά παρελθοντικά γεγονότα. Νέες ευκαιρίες θα σας δοθούν, θα νιώσετε πανέτοιμοι να τις αξιοποιήσετε υπέρ σας. Ευχάριστες συναντήσεις θα προκύψουν, ενθαρρυντικά λόγια θα ακούσετε, η ανανεωμένη σας διάθεση θα σας δώσει την ώθηση να προχωρήσετε χωρίς αναστολές. Έρχεται άνοιγμα με πρόσωπο που απ την πρώτη στιγμή της συνομιλίας σας θα προκύψει έντονη και αμοιβαία έλξη.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ένα γεγονός θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από καταστάσεις συναισθηματικής πίεσης. Η θετική απάντηση που θα δώσετε σε ερώτηση που θα σας απευθύνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα δημιουργήσει καινούργια κατεύθυνση στην προσωπική σας ζωή. Τώρα θα πάρετε δυναμικά την απόφαση να κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας, δεν πρόκειται να σας σταματήσουν εμπόδια ή αναστολές. Αυτή τη φορά θα αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας να ερωτευτεί, να είστε σίγουροι πως δεν θα απογοητευτείτε.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, θα εμφανιστείτε αισιόδοξοι, δυναμικοί, και ανατρεπτικοί. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε ή να συναντηθείτε με μια παλιά σας αγάπη, απελευθερώστε τον αυθορμητισμό σας, μην φοβηθείτε να δείξετε με σαφήνεια αυτό που σκέπτεστε ή επιθυμείτε. Μια απρόσμενη συνάντηση θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με άτομο ελκυστικό, δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί μεταξύ σας νέο ξεκίνημα. Η απόφαση σας να αναθεωρήσετε απόψεις θα σας βγει σε καλό.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ανοίξει νέες ευκαιρίες που θα έχουν τη δυνατότητα να φέρουν στη ζωή σας σημαντικές αλλαγές και ανατρεπτικές διαφοροποιήσεις. Γεγονότα και πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια, επανέρχεται στην καρδιά σας ηρεμία και θερμότητα. Η αισιοδοξία και η συγκαταβατικότητα σας θα σας κάνουν ζεστούς και πρόσχαρους δίνοντας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο την ευκαιρία να σας ζητήσει προσωπικό ραντεβού.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να απαλλαγείτε απ αρνητικές αναμνήσεις, να ξεφορτωθείτε ψυχολογικά βάρη και να προχωρήσετε απελευθερωμένοι από αναστολές και φοβίες. Εσείς οι ίδιοι με τις προσωπικές σας επιλογές θα ανοίξετε νέα ενδεχόμενα, γεγονός που θα φέρει έντονες συναισθηματικές ανατροπές. Σήμερα ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, όσο πιο αυθόρμητα κινηθείτε τόσο πιο σύντομα θα υπάρξει έναρξη καινούργιας σχέσης.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να βάλετε τάξη στην προσωπική σας ζωή, να οργανωθείτε και να αναλάβετε μεθοδική δράση. Σήμερα στόχος σας θα είναι να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις σας, θα καταφέρετε να κλείσετε επίμαχα ζητήματα με αίσια κατάληξη. Πρόσωπο από το παρελθόν σας θα επανέλθει στη ζωή σας με διαφορετικές βλέψεις, τα λόγια που θα ακούσετε θα σας βάλουν στον πειρασμό να αναθεωρήσετε. Αλλάζετε στάση αντιμετώπισης, είναι πολύ πιθανόν να προκύψει νέα αρχή.

Πηγή: loveletters.gr