Η Kendall Jenner φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της Vogue Aυστραλίας και μίλησε για το πώς το να βλέπει τις σχέσεις των αδερφών της στο φως της δημοσιότητας την έκανε να θέλει να διαχειριστεί την δική της ερωτική ζωή με διαφορετικό τρόπο.

«Πήρα μια γεύση από το πώς οι αδερφές μου το διαχειρίστηκαν και είναι καλό το ότι έμαθα από αυτό», είπε. «Για εμένα, πολλά πράγματα είναι πολύ ξεχωριστά και ιερά, όπως οι φίλοι και οι σχέσεις, και προσωπικά θεωρώ ότι το να τα κάνεις αυτά τα πράγματα δημόσια, κάνει τα πάντα πολύ δυσκολότερα».

«Είμαι πολύ νέα και αυτήν τη στιγμή νιώθω ότι οι σχέσεις δεν είναι πάντα πάρα πολύ βέβαιες, και δεν θέλω να προκαλώ υπερβολικά την προσοχή σε κάτι αν δεν ξέρω πόσο μακροπρόθεσμο πρόκειται να είναι", παραδέχτηκε. "Μια σχέση είναι φτιαγμένη για να υπάρχει ανάμεσα σε δύο ανθρώπους και τη στιγμή που την κάνεις αντικείμενο ενδιαφέροντος για τον κόσμο, είναι η στιγμή που αρχίζει και δημιουργεί προβλήματα στο μυαλό των δύο ανθρώπων. Με την έννοια ότι όταν τους αφήνεις όλους να μπουν σε αυτό, αφήνεις όλες αυτές τις γνώμες μέσα στη σχέση, και δεν νομίζω ότι αυτό είναι δίκαιο».