Συνελήφθη ο δράστης που ήταν παλιός γνώριμος των Αστυνομικών Αρχών, χάρις την ψυχραιμία του οδηγού του λεωφορείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com το λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο προς Κρέστενα και Ζαχάρω με αρκετούς επιβάτες, στο Επιτάλιο επιβιβάστηκε ένας ρομά όπου μετά από λίγο και με την απειλή μαχαιριού ανάγκασε τον οδηγό να σταματήσει το λεωφορείο στο Αγρίδι για να κατέβουν οι επιβάτες που ήταν μέσα και στη συνέχεια απαίτησε να κατευθυνθεί μέσω της Ζαχάρως προς Καλαμάτα.

Επιβάτες ενημέρωσαν την αστυνομία και άμεσα ξεκίνησαν οι αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να απελευθερώσουν και να σώσουν τον οδηγό του ΚΤΕΛ από την ομηρία.

Ο οδηγός του λεωφορείου διατήρησε την ψυχραιμία του και έτσι είπε στον δράστη, ότι δεν έφτανε το πετρέλαιο μέχρι την Καλαμάτα και ότι έπρεπε να σταματήσουν σε βενζινάδικο για να βάλει καύσιμα.

Έτσι σταματώντας στο πρατήριο υγρών καυσίμων στην Ζαχάρω, ο δράστης ζήτησε από τον οδηγό να ζητήσει από τον πρατηριούχο να βάλει καύσιμα και να του δώσει ότι χρήματα είχε στο ταμείο του, τότε ανοίγοντας την πόρτα ο οδηγός, ο δράστης κατέβηκε κάτω και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν με αποτέλεσμα να υπάρξει αίσια έκβαση στην ομηρία.

Πηγή: patrisnews.com