Γέμισε η πλατεία Γεωργίου, η καρδιά της Πάτρας στη συναυλία των Onirama, το βράδυ της Παρασκευής, με το γνωστό συγκρότημα να ενθουσιάζει το κοινό και να επιβεβαιώνει τη φήμη που τo ακολουθεί για τα live του, ως μία μπάντα που διακρίνεται για τις δυναμικές ζωντανές της εμφανίσεις, έχοντας σημείο αιχμής της τον Θοδωρή Μαραντίνη, τον frontman της. 

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι από εκείνους που έχουν την ικανότητα να αποκτούν εύκολα μία άλλη σχέση με το κοινό κάθε φορά, μία μορφή επικοινωνίας που ενθουσιάζει τον κόσμο και τον κάνει να γίνεται ένα με τη σκηνή. Ο τραγουδιστής των Onirama βέβαια, ήταν αυτός που κέντρισε την προσοχή στη συναυλία που έγινε στην Πάτρα και για έναν άλλο λόγο. 

Το πρόσφατο διαζύγιο που πήρε από την Σίσσυ Χρηστίδου και ο χωρισμός του ζευγαριού αποτέλεσε πρώτο θέμα για αρκετές ημέρες στα ηλεκτρονικά sites και στα κανάλια της Αθήνας. Η συναυλία για τους Παράκτιους Αγώνες στην Πάτρα ήρθε λίγες ημέρες μετά από τα γεγονότα αυτά.

Ο ίδιος φυσικά δεν αναφέρθηκε στα προσωπικά του από τη σκηνή, ενώ ως γνήσιος επαγγελματίας που είναι -και από τους καλύτερους του είδους του-  κατάφερε να διασκεδάσει τον κόσμο και ειδικότερα να ξεσηκώσει τα κοριτσάκια που ήταν από κάτω και τα οποία δεν σταμάτησαν να χορεύουν όσο αυτός τραγουδούσε. 


Όμως όταν ήρθε η ώρα να τραγουδήσει ορισμένα πιο μελό ή ρομαντικά κομμάτια, ρώτησε το κοινό:

"Εσείς είστε πονεμένες ψυχές;" για να του απαντήσει αυτό "ναι", με τον τραγουδιστή να συμφωνεί και να λέει και αυτός "και εγώ". Για αυτό ίσως και τα τραγούδια αυτού του είδους που ακολούθησαν στη συνέχεια τα αποθέωσε με τις ερμηνείες του, δίνοντας μια ακόμα πιο αισθηματική έμφαση, φορτίζοντας συναισθηματικά την ατμόσφαιρα της συναυλίας. 

Σε γενικές γραμμές οι Onirama σε μία ακόμα live εμφάνισή τους στην Πάτρα ήταν καταπληκτικοί σε όλα τους.