Τον θυμάστε τον Ραν Ταν Πλαν; 

Είναι ο σκυλάκος εκείνος που δεν φημιζόταν για την εξυπνάδα του, αλλά ακολουθούσε παντού τον πιστό του φίλο, τον Λούκι Λουκ, έστω και αν αυτό την έδινε στη Ντόλυ, στη φοράδα του αγαπημένου ήρωα, ενώ κατάφερνε όταν εμφανιζόταν ως από μηχανής θεός να τον σώσει από δυσάρεστες καταστάσεις. 

Ο Ραν Ταν Πλαν έγινε η έμπνευση του Πατρινού τραγουδιστή, μουσικού και συνθέτη, Βασίλη Ράλλη, ο οποίος έγραψε ένα υπέροχο τραγούδι δίνοντάς του το όνομα του αγαπημένου και πιστού φίλου του Λούκι Λουκ. 

Ο σκυλάκος αυτός είχε μία καλλιτεχνική φύση έτσι κι αλλιώς μέσα του, καθώς όπως και ο Λούκι Λουκ του άρεσε να τριγυρνάει τον κόσμο, μη έχοντας σπίτι, γη και πατρίδα, γυρίζοντας σαν νομάς από μέρος σε μέρος. Έτσι δεν είναι και ένας καλλιτέχνης; 

Το τραγούδι θα συμπεριληφθεί στον τρίτο δίσκο που ετοιμάζει ο Πατρινός Βασίλης Ράλλης μαζί με τους μουσικούς του και το συγκρότημα του. Οι στίχοι είναι του Βασίλη Ράλλη και η μουσική των Βασίλη Ράλλη, Κυριάκου Πέτρου και Παντελή Πέτρου.

Έπαιξαν οι μουσικοί Κυριάκος Πέτρου (Βιολί, Μαντολίνα, Φωνητικά) και Παντελής Πέτρου (Ηλεκτρικό Μπάσο, Πλήκτρα, BEAT, Φωνητικά). Η σκηνοθεσία και το μοντάζ είναι του Παντελή Πέτρου. 

Ακούστε το:


Βασίλης Ράλλης - Ρανταπλάν (Official Video Clip)