Το lip gloss τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει δυναμικά και διεκδικεί και εκείνο μια εξίσου υψηλή θέση όπως το κραγιόν! Αν σας αρέσουν τα σαρκώδη χείλη τότε ένα lip gloss στην αγαπημένη σας απόχρωση είναι το ιδανικό για να σας προσφέρει το τέλειο αποτέλεσμα.

Δείτε παρακάτω μερικά makeup tips για να αποκτήσετε τα χείλη των ονείρων σας!

Ενυδάτωση

Πρώτα από όλα, τα αφυδατωμένα χείλη δείχνουν πάντα πιο λεπτά, από την πραγματικότητα και αυτό γιατί ζαρώνουν. Είναι πολύ σημαντικό, λοιπόν, να τα ενυδατώνετε κάθε μέρα και κυρίως πριν το μακιγιάζ σας, ώστε να τα προετοιμάσετε για τα προϊόντα που θα εφαρμόσετε. Μην ξεχνάτε, λοιπόν, το lip balm σας.

Απολέπιση

Αυτό το tip είναι πανεύκολο και χρειάζεστε μόνο δύο υλικά. Μια παλιά οδοντόβουρτσα και λίγη βαζελίνη. Βάλτε την πάνω στην οδοντόβουρτσα και τρίψτε με προσοχή τα χείλη σας. Μόλις τελειώσετε με αυτή τη διαδικασία, μην αφαιρέσετε τη βαζελίνη που έχει μείνει πάνω τους, απλώς ταμπονάρετε τα χείλη σας με ένα χαρτομάντιλο. Αμέσως θα έχουν γίνει πιο σαρκώδη, απαλά και κατακόκκινα.

Αφού ακολουθήσετε αυτά τα δυο tips, στη συνέχεια μπορείτε να εφαρμόσετε το αγαπημένο σας lip gloss που θα κάνει το μακιγιάζ σας πιο εντυπωσιακό.