Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη Πανελλήνια Έκθεση Ζωγραφικής των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ που έλαβε χώρα στο διατηρητέο κτίριο του Σκαγιοπουλείου Ιδρύματος, με θέμα "Ταξιδεύοντας  με τα Πανιά της Φαντασίας".

Ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), ευχαριστεί τα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ της Ελλάδας που τίμησαν με τη συμμετοχή τους την έκθεση, για το ενδιαφέρον και την στήριξη τους, ώστε να επιτευχθεί ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, που ανταμείβει την προσπάθεια τόσο των παιδιών για τις δημιουργίες τους όσο και τους εργαζόμενους.

Σημαντική ήταν η συμβολή των δημοτικών σχολείων, των νηπιαγωγείων και των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ και η συμμετοχή τους στις παιδαγωγικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στον χώρο της έκθεσης.

Τελειώνοντας αυτό το υπέροχο ταξίδι μέσα από τα μάτια και τη φαντασία των παιδιών, στόχος του ΚΟΔΗΠ, είναι να δημιουργήσει έναν πανελλήνιο θεσμό συνεργασίας των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ στηρίζοντας με αγάπη, εκτίμηση και θαυμασμό την προσπάθεια των παιδιών.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ, Θεόδωρος Τουλγαρίδης τέλος, υποδέχτηκε θερμά το ΚΔΠΑ-ΜΕΑ Λευκάδας την περασμένη Παρασκευή και αντάλλαξαν ιδέες, εμπειρίες και σχέδια για το μέλλον.