Εκλεπτυσμένη σχεδίαση με ένα ελαφρύ και καινοτόμο πλαίσιο: αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του ποδηλάτου 4C IFD, που σχεδιάστηκε από το Alfa Romeo Style Centre και την Compagnia Ducale.

Τα αρχικά IFD σημαίνουν Innovative Frame Design, ομολογώντας την έμφαση που δόθηκε για τη δημιουργία ενός όσο το δυνατόν προηγμένου και ελαφρύτερου πλαισίου .

Η ομάδα μηχανικών που δημιούργησε το supercar Alfa Romeo 4C μετέφερε την τεχνογνωσία της σε δύο ρόδες, πετυχαίνοντας την απόλυτη ισορροπία του σχεδιασμού και της τεχνολογικής καινοτομίας.

Όπως αναφέρει το newsbomb, η δομή που διαμορφώθηκε σαν ένα απλουστευμένο "4" είναι εμπνευσμένη από τη δυναμική και το στυλ του supercar της Alfa Romeo.

Η καινοτόμα εγκάρσια διατομή "C" – σχήματος του πλαισίου παρουσιάζει μία δομή από ανθρακονήματα κατασκευασμένη από το ίδιο υλικό υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιείται για το πλαίσιο της Alfa Romeo 4C για πρώτη φορά στον κόσμο.

Τα προφίλ συγκλίνουν δυναμικά προς τους κόμβους της χειρολαβής, την αλυσίδα και τη σέλα για να σχηματίσουν διαρθρωτικά σημεία αντοχής από ατσάλι που ενισχύουν την ειδική κατασκευή του πλαισίου.

Σπορ, ελαφρύ και καινοτόμο, το ποδήλατο είναι ο ιδανικός σύντροφος της εκπληκτικής Alfa Romeo 4C – ένας τέλειος συνδυασμός του πάθους και του μέλλοντος.

Είδωλο του στυλ και της τεχνολογικής καινοτομίας, το περιορισμένης παραγωγής ποδήλατο 4C είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο στο χέρι στην Ιταλία για τους λάτρεις των μοναδικών και αποκλειστικών αντικειμένων.

Το νέο στολίδι του Alfa Romeo Style Centre και της Compagnia Ducale θα είναι διαθέσιμο από το Δεκέμβριο του 2013 στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική.