Την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της μοιράστηκε η Κιμ Καρντάσιαν και αποκάλυψε το, ομολογουμένως, περίεργο όνομά του.

Η Κιμ Καρντάσιαν έγινε μητέρα για 4η φορά πριν από μερικές ημέρες, μέσω παρένθετης μητρότητας και όλοι περίμεναν να δουν μια φωτογραφία του νεογέννητου αλλά και να μάθουν το όνομά του.

Η 38χρονη τηλεπερσόνα αποκάλυψε πως ο γιος της ονομάζεται Ψαλμός σε ένα στιγμιότυπο μιας συνομιλίας με γραπτό μήνυμα που είχε με τον σύζυγό της Κάνιε Γουέστ.

Σε αυτήν υπάρχει μια φωτογραφία του νεογέννητου με την λεζάντα να αποκαλύπτει το όνομά του «Ψαλμός Γουέστ».

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ έχουν μια τάση να επιλέγουν απρόσμενα και παράξενα ονόματα για τα παιδιά τους – τα τρία πρώτα ονομάζονται Νορθ (Βόρεια), Σεντ (Άγιος) και Σικάγο και το τέταρτο παιδί τους δεν θα αποτελούσε εξαίρεση.

Το όνομα Ψαλμός είναι εβραϊκής προέλευσης και σημαίνει «ύμνος». Με τον Κάνιε Γουέστ να κάνει κυριακάτικες Λειτουργίες από τον Ιανουάριο, χωρίς αμφιβολία το όνομα είχε κάποια βιβλική επιρροή. Επίσης, δεν υπάρχει αμφιβολία πως η θρησκεία είναι ένα θέμα που έχει απασχολήσει πολύ τον Κάνιε καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του, καθώς πολλά τραγούδια του είχαν θρησκευτικές αναφορές, όπως το «Jesus Walks» του 2004, το «No Church in the Wild» του 2011, το «I am a God» του 2013 ενώ ονόμασε το άλμπουμ του, του 2013, Yeezus.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η αντίδραση στην ανακοίνωση του ονόματος ήταν ανάμικτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς πολλοί αστειεύτηκαν με το όνομα, συμπεριλαμβανομένου ενός χρήστη του Twitter που έγραψε: «Τουλάχιστον δεν ονόμασαν το μωρό Δευτερονόμιο» (το πέμπτο βιβλίο της Παλαιάς Διαθήκης).