Οι διαπραγματεύσεις για τα διοικητικά της ΠΑΕ Παναχαϊκή έκαναν τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας να πάρουν θέση. 

Οι "Nortenos" εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία αναφέρονται στις τελευταίες εξελίξεις:

Αναλυτικά:

"Οι οκτώ υπαίτιοι, της απόλυτης καταστροφής του Ιανουαρίου έως σήμερα, "συζητούν" στα κρυφά, για μεταβίβαση της ομάδας, σε κάποιους αόρατους επενδυτές. Τι κρύβεται, κύριοι; Ποιοι είναι οι σκοποί σας; 

Γνωρίζουμε, με ποιους συναλλάσσονται στα κρυφά! Η ανησυχία μας, είναι εντονότατη. Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε, μας κάνουν μη αισιόδοξους και έντονα επιφυλακτικούς, για το που θα καταλήξει η Παναχαϊκή, αν ευοδωθεί!

Το σκηνικό αγωνίας-γελοιότητας, δεν έχει τέλος. Άνθρωποι που κατέχουν 5%, έχουν υπερκεράσει τους πάντες και εμφανίζονται ως αρχινταραβερτζήδες, συνεπικουρούμενοι από έναν δικηγόρο της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής. 

Από την άλλη, εμφανίστηκαν μέτοχοι, σήμερα, που δηλώνουν παντελή άγνοια, των όσων παρουσιάζονται, ως κακοσκηνοθετημένο θρίλερ. Μέσα σε αυτό το απόλυτο μπάχαλο, ζητείται κάποιος να ενημερώσει τον λαό της Παναχαϊκής!

Κύριοι, μετά την οικτρή αποτυχημένη επιλογή του Ιανουαρίου και την απογοήτευση που σκορπίσατε, μια μειοψηφία μετόχων προσπαθεί να ολοκληρώσει την καταστροφή. Μην τους το επιτρέψετε! Αναλάβετε τις ευθύνες σας, επιτέλους!
Το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού.

ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ".