Θλίψη έχει προκαλέσει στους χρήστες του διαδικτύου, η είδηση του θανάτου της Grumpy Cat, της πιο διάσημης γάτας στο ίντερνετ.

Το δυσάρεστο νέο ανακοίνωσε η οικογένειά της μέσω των social media, λέγοντας πως η δημοφιλής γάτα, πέθανε σε ηλικία επτά ετών, από λοίμωξη στο ουροποιητικό σύστημα, η οποία, δεν ήταν δυνατό να ξεπεραστεί, παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Η συνοφρυωμένη γάτα, πέθανε την Τρίτη. «Μερικές μέρες είναι πιο κακόκεφες από κάποιες άλλες», έγραψε η οικογένειά της.

Η Grumpy Cat, έγινε γνωστή για το μουτρωμένο ύφος της, εξ ου και το όνομά της, που σημαίνει «κατσουφιασμένη γάτα». Η... ξενερωμένη έκφραση του προσώπου της, ενέπνευσε στο να δημιουργηθούν πάρα πολλά memes, μια σειρά βιβλίων που, καθώς και μία ταινία. Το όνομα της πασίγνωστης κατσουφιασμένης γάτας, ήταν Τardar Sauce.


5 Things You Didn't Know About Grumpy Cat


«Είμαστε στην απίστευτα δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την απώλεια της αγαπημένης μας ‘’Γκρινιάρας Γάτας’’», ανέφεραν οι άνθρωποι που την είχαν υιοθετήσει.

«Πέθανε ειρηνικά το πρωί της Τρίτης, 14 Μαΐου, στο σπίτι στην αγκαλιά της μαμάς της, της Ταμπάθα. Εκτός από το ότι ήταν το  μωρό μας και ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειάς μας, η Grumpy Cat βοήθησε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο να χαμογελούν- ακόμα και όταν οι καιροί ήταν δύσκολοι. Το πνεύμα της θα συνεχίσει να ζει μέσα από τους φαν της παντού», συμπλήρωσε η οικογένειά της. 


H «κατσουφιασμένη γάτα», ανήκε στην Ταμπάθα Μπούντεσεν από το Morristown της Αριζόνα, και έγινε διάσημη το 2012, μέσα από ένα βίντεο στο YouTube, το οποίο προβλήθηκε πάνω από 15,7 εκατομμύρια φορές. Μάλιστα, η αγαπημένη γάτα, κέρδισε πολλά περισσότερα χρήματα από σταρ του Χόλιγουντ, όπως η Νικόλ Κίντμαν, η Κάμερον Ντίαζ και ο Μάθιου Μακόναχι εκείνη την περίοδο. Μάλιστα, πολλοί διάσημοι, είχαν φωτογραφηθεί μαζί της.


Το συμπαθέστατο τετράποδο γεννήθηκε με νανισμό, γι’ αυτό και είχε μόνιμα μια... γκρινιάρικη έκφραση. Στεναχωρημένοι οι θαυμαστές της, ο οποίοι ταυτίζονταν μαζί της, εξέφρασαν τη θλίψη τους γράφοντας μηνύματα αγάπης στο ίντερνετ. Μάλιστα, ένας έγραψε συνοψίζοντας με λίγα λόγια τα συναισθήματά τους, γράφοντας: «Είμαστε όλοι λίγο σαν εσένα».