Πολλά ονόματα από το χώρο της showbiz ακούγονται το τελευταίο διάστημα πως θα συμμετάσχουν στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 26 Μαΐου. Ανάμεσα σε πολλούς συναδέλφους του, πρόσφατα κι ένας ηθοποιός από τη γνωστή κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Εγκλήματα», ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του.

Ο λόγος για τον Σταύρο Νικολαΐδη, που έκανε γνωστή τη συμμετοχή του στις εκλογές μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ανακοινώνοντας πως υπέβαλλε υποψηφιότητα στην τοπική αυτοδιοίκηση του Δήμου Βύρωνα.

Ο ηθοποιός που πριν από έναν χρόνο είχε συγκινήσει τον κόσμο, μοιράζοντας μία προσωπική του ιστορία, ζητά τώρα τη στήριξη του λαού σ' αυτό το νέο του εγχείρημα.

Η ανάρτηση του Σταύρου Νικολαΐδη στο Instagram

Ο γνωστός ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά: «Μπήκα και εγώ στο χορό των Υποψηφιοτήτων στον Βύρωνα, την περιοχή που γεννήθηκα και ανατράφηκα. Με έναν άνθρωπο, τον @miltos_bantis που είναι της γενιάς μου, τον ξέρω από παλιά και ουδεμία σχέση έχει με τους κλασικούς πολιτικάντηδες. ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ λοιπόν. #mazigiatonvyrona #dimotikesekloges2019».