Την παράσταση έκλεψε για άλλη μια φορά η Μελάνια Τραμπ, η οποία συνόδευε τον σύζυγό της Ντόναλντ, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Λευκό Οίκο.

Η 49χρονη Μελάνια, έλαμπε στην εντυπωσιακή μαύρη τουαλέτα της, η οποία κοστίζει 6.000 δολάρια και είναι της εταιρείας Akris. Το κομψό μακρύ φόρεμα άφηνε ακάλυπτους τους ώμους της και αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της.

Το πρώην μοντέλο από τη Σλοβενία αποθεώνεται συχνά για το στυλ της. Ωστόσο, πολλές φορές δεν περνά απαρατήρητο και το πόσο κοστίζουν τα ρούχα που επιλέγει να φορά στις δημόσιες εμφανίσεις της και πολλοί αναρωτιούνται πώς πληρώνει για αυτά.

Εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ, έχει επιβεβαιώσει ότι πληρώνει η ίδια για όλα τα ρούχα της, μέσω ανακοίνωσης που έχει στείλει με email στο γυναικείο περιοδικό Bustle. Φυσικά, τόσο η ίδια, όσο και ο άντρας της, Ντόναλντ Τραμπ, αντέχουν οικονομικά να αγοράζουν ό,τι επιθυμούν. Σύμφωνα με το Forbes, η περιουσία του Αμερικανού προέδρου, ανέρχεται στα 3,1 δισεκατομμύρια δολάρια.

Εκτός όμως από την παρουσία της, η Μελάνια ενθουσίασε τους Αμερικανούς και με την ανάρτηση που έκανε από τη συγκεκριμένη εκδήλωση, στο Instagram. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, ανέβασε μια φωτογραφία από τον Λευκό Οίκο, ο οποίος ήταν φωτισμένος στα μπλε, γράφοντας: «Ο Λευκός Οίκος φωτίστηκε μπλε απόψε, για να τιμήσουμε τη μνήμη, των πεσόντων αξιωματικών μας. Ευχαριστούμε όλους τους άνδρες και όλες τις γυναίκες στα σώματα ασφαλείας που δουλεύουν σκληρά για να μας κρατούν ασφαλείς #NationalPoliceWeek».