Ο Παναγιώτης Λαλιώτης βρίσκεται στο πλευρό του Νεκτάριου Φαρμάκη σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές για τον περειφερειακό θώκο της Δυτικής Ελλάδας.

"Σε ένα κοινό βηματισμό με τον Νεκτάριο Φαρμάκη θα αγωνιστούμε για να φέρουμε την περιφέρειά μας, τον τόπο μας στην θέση που του αξίζει.
Γιατί εδώ αποφασίσαμε να ζήσουμε, να δημιουργήσουμε, να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας" δηλώνει ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Δυτικής Ελλάδας.

Γεννημένος στη Χαλανδρίτσα, ασχολούμενος με αγροτοκτηνοτροφικές επιχειρήσεις, από νωρίς έχει μπει στο στίβο της πολιτικής με μοναδικό στόχο ένα καλύτερο αύριο για την περιοχή του.


"Η ενασχόληση με τα κοινά είναι καθήκον όλων μας και ειδικότερα καθήκον όλων όσων πιστεύουμε ότι μπορούμε να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι, ώστε να προσφέρουμε μια καλή ποιότητα ζωής σε εμάς και τα παιδιά μας" επισημαίνει. 

Σύμφωνα με τον κ. Λαλιώτη η συνεργασία του με το Νεκτάριο Φαρμάκη θα φέρει την ανατροπή στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. "Θα χτίσουμε όλα από την αρχή σε μια κατεύθυνση η περιοχή μας να αλλάξει ρότα. Δεν μας ταιριάζει η στασιμότητα και η μιζέρια, που βρισκόμαστε σήμερα. Η Δυτική Ελλάδα έχει τεράστια πλεονεκτήματα που πρέπει να αναδείξουμε. Οι πολίτες αγκαλιάζουν αυτή την προσπάθεια γιατί βλέπουν την ελπίδα να γεννιέται και πάλι" δηλώνει.

Πρόκειται για μια κοινή προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο.