Sold out σε κάθε παράσταση είναι "Η επίσκεψη του αστυνόμου" του Τζoν Πρίσλει που ανεβάζουν οι "Υποκριτές" στο θέατρο Αγορά.  

Το έργο είναι σε διασκευή του Αχιλλέα Ε. Αρχοντή και σκηνοθεσία Μίλτου Παπλά, με τους Υποκριτές να ανεβάζουν ένα διαφορετικό έργο από αυτά που μας έχουν συνηθίσει. Ο σκηνοθέτης της παράστασης Μίλτος Παπλάς μιλώντας στο patrasevents.gr για το έργο τονίζει:

"Μετά την επιτυχία του Φούστα Μπλούζα που κατά την άποψη μου ήταν από τις καλύτερες κωμωδίες που έχει παιχτεί στην Πάτρα, είπαμε να δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο, σε ένα άλλο είδους θεάτρου". 

Το έργο έχει αρκετό μυστήριο και ταυτόχρονα έχει μία κοινωνική πτυχή που εκφράζει την φιλοσοφία του συγγραφέα. "Είναι ένα έργο κοινωνικό και φιλοσοφικό ταυτόχρονα. Μέσα από αυτό πιστεύω ότι θα μπορέσουν να αποκτήσουν τα παιδιά εμπειρίες και να ωριμάσουν θεατρικά ακόμα περισσότερο. Για αυτό άλλωστε το επιλέξαμε" τονίζει ο Μίλτος Παπλάς. 


Το έργο έχει αρκετές ανατροπές κατά τη διάρκεια του. "Αυτό που αρέσει στον κόσμο είναι η αγωνία και οι ανατροπές που έχει μέχρι το τέλος.

Σε κρατάει σε ένα σασπένς. Εξάλλου μετά το τέλος της παράστασης εμένα προσωπικά με ικανοποιεί που ο κάθε θεατής έχει τη δική του εκδοχή και αυτό αποτελεί θέμα για συζήτηση σε κάθε παρέα.

Αυτό που παρατηρώ στους θεατές που έχουν παρακολουθήσει την παράσταση μας είναι ότι υπάρχει ένας προβληματισμός και πολλοί συσχετίζουν το μήνυμα του έργου και την υπόθεση του με τα δικά τους βιώματα". 

Στο έργο εκτός της γνωστής ομάδας των Υποκριτών υπάρχουν και τρία ακόμα νέα παιδιά που ανεβαίνουν για πρώτη φορά στο σανίδι, η Αρετή Χαλιπιλιά,  η Θεοδώρα Μικρώνη και ο Χρυσανθος Παπαθανασόπουλος. Όσο για το επόμενο βήμα των Υποκριτών; 

"Έχει ήδη αποφασιστεί. Θα ξεκινήσουν οι πρόβες το καλοκαίρι. "Είναι το ψέμα στο ψέμα" του Άντονυ Νίλσον. Μια κωμωδία με ξεκαρδιστικές καταστάσεις". 


video clip "η επίσκεψη του αστυνόμου" σε σκηνοθεσία Μίλτου Παπλά