Η Ζωή Καζαντζή θα είναι στο πλευρό του Νεκτάριου Φαρμάκη στις αυτοδιοικητικές εκλογές. "Με χαρά και χωρίς δεύτερη σκέψη, αποδέχθηκα την πρόσκληση του Νεκτάριου Φαρμάκη να μοιραστούμε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς που έχουμε για την περιοχή που ζούμε,την Δυτική Ελλάδα. Αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή η πρόταση για συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης "Όλα από την Αρχή" υποστηρίζει.

Σε δηλωσή της αναφέρει: "Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Αγρίνιο, όπου τελείωσα το 4ο Γενικό Λύκειο. Είμαι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών.
1992 – 1994 αγροτικό ιατρείο στην Παραβόλα Τριχωνίδας με εφημερίες στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.

1994 – 1998 ειδικότητα Ακτινοδιαγνωστικής στο ΠΠΓΝΠ.

1999 - 2006 ακτινοδιαγνώστρια και επιστημονική υπεύθυνη σε διάφορα διαγνωστικά κέντρα και κλινικές στην Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία (Ασκληπιός Πάτρα, Αξονικός Τομογράφος Ρ.Μ. και ΣΙΑ ΟΕ Αίγιο, Ευρωδιάγνωση Αγρινίου, Γενική Κλινική Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου).

Από το 2007 έως σήμερα είμαι μέτοχος, μέλος Δ.Σ. και επιστημονική διευθύντρια στο Διαγνωστικό Κέντρο «Φροντίδα Υγείας» στην Πάτρα. Επιπλέον διετέλεσα πρόεδρος ΔΣ από το 2012 έως το 2017.

Το 2006 εκλέχτηκα Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Συμπολιτείας με το συνδυασμό του Δ. Καλογερόπουλου. Το 2010 ήμουν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Αιγιάλειας με το συνδυασμό του Δ. Τριανταφυλλόπουλου.

Συνεχίζω να παρακολουθώ διάφορα συνέδρια και σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό που αφορούν τόσο ιατρικά όσο και θέματα επιχειρήσεων, διοίκησης, διαπραγματεύσεων και διαχείρισης ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
Συμμετείχα σε εξειδικευμένα προγράμματα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και απέκτησα τα αντίστοιχα πιστοποιητικά στη «Συναισθηματική Νοημοσύνη και Διοίκηση», «Επιχειρηματικότητα και Διοίκηση Μικρομεσαίων επιχειρήσεων», «Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων».

Είμαι μέλος σε διάφορες ιατρικές εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό (European Society of Radiology, European Society οf Breast Imaging, Ελληνική Ακτινολογική Εταιρεία, Ελληνική Εταιρεία Απεικόνισης Μαστού),
αλλά και σε διάφορους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους (IΟΠ, ΣΔΥ Πάτρας, ΘΟΑΣ Αγρινίου, ΑΟΠ Ερμής Πατρών).

Υπήρξα αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής στον Παναιτωλικό Αγρινίου.
Αγαπώ τη μουσική, το χορό, το θέατρο, το διάβασμα, τη θάλασσα, την ιστιοπλοΐα.

Πιστεύω στην ομαδική δουλειά και την καλή συνεργασία. Είμαι έτοιμη να προσφέρω τις υπηρεσίες μου από οποιαδήποτε θέση στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και να δουλέψω για το καλό του τόπου μας και των συνανθρώπων μας!".